Elektriker Virum - autoriseret el installatør

Skal du bruge en fagligt dygtig elektriker til dine forskellige el-installationer? Hos Lumida hjælper vi både med rådgivningen og eksekveringen, når du mangler en elektriker i Virum. Lad os sammen finde den bedste løsning til jer!

Lumida er din lokale elektriker i Virum – vi er altid kun en cykeltur væk fra dit hjem eller din virksomhed. Vi varetager de fleste el-opgaver, både de store og små. Vi er kun et opkald væk.

Fysiske konsultationer og online rådgivning

Foruden vores fysiske konsultationer, så tilyder vi også online rådgivning. Så hvis du står i en umulig, akut situation, hvor du har brug for en elektriker her og nu i Virum, så kan vi også klare tingene over Facetime til en minutpris på 20 kr.


Læs mere om vores priser på en elektriker i Virum eller andre steder i Københavnsområdet her.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

El-instrallationer i Virum

Lumida er din lokale elektriker, når du bor i Virum eller omegn. Vi kommer gerne cyklende med vores materialer, når der skal laves noget hos dig – både privat og erhverv -, når der skal laves nye el-installationer eller vedligeholdes eksisterende el-installationer.

 

Vi hjælper gerne med alt fra el-syn og el-tjek til lysopsætning og antennemontering. Skulle der være et helt særligt problem med det elektriske eller tekniske system, så kommer vores elektriker gerne ud og kigger på det og kommer med en god, vedvarende og kreativ løsning, der kan løse din problem.

En elektriker i Virum med et grønt syn på tingene

Foruden vores bæredygtige og grønne tiltag med cyklende service rundt i Københavnsområdet, så går vi også meget op i at udvælge og anvende de rette materialer, der holder til længerevarende brug og dermed også er bedre for miljøet i længden.

 

Det betyder nemlig meget for os, at vi kan passe på miljøet i det arbejde, vi laver. Derfor har vi indført nye og moderne metoder til at passe på vores alles jordklode.

 

Du kan altså både være sikret, at du får løsninger, der passer unik til dit hjem, og samtidig passer du i lidt højere grad på miljøet, når du får besøg af vores elektriker i Virum. Så du kan med god samvittighed og ro i maven booke os til en aftale.

Inspirerende arbejde med en elektriker i Virum fra Lumida

Vi har igennem tiden haft mange cases i forskellige størrelser, som du kan se meget mere til på vores hjemmeside, eller du kan tage et kig på vores Instagram, hvor du kan følge med i, hvad vi går og laver i hverdagen.


Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig, når du har brug for en elektriker i Virum. Vi hjælper gerne med at totalrenovere el-installationer i dit hjem, såvel som opstilling af videoovervågning på kontoret.


Du kan desuden få et prisestimat på dit projekt ved at udfylde formularen på vores side. Modtag et uforpligtende tilbud på dine forskellige el-projekter, så kan vi sammen drøfte den bedste løsning til netop jer.


Læs også om el renovering, strømbesparelse og akut elektriker på vores side.

Bedste elektriker i Virum

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.