Strømbesparelse - hvordan gør jeg det nemt?

I tider hvor el bliver dyrere og dyrere, er det vigtigt at se på sit strømforbrug, og derfor vil Lumida, som et autoriseret elektriker firma, komme med bud på, hvordan du skruer ned for dit forbrug, og hvordan en eventuel strømbesparelse kan se ud.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store el-installation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Husk at slukke lyset

Vi kender det alle sammen, vi glemmer at slukke lyset i de rum, vi ikke opholder os i, og når vi forlader vores bolig, er det ofte ikke strømmen vi husker at slukke. Men der findes heldigvis uanede af produkter og metoder man kan gøre brug af for at skabe lidt ekstra strømbesparelse. Det er de små ting, der tæller.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Produkter som hjælper mig med strømbesparelse:

Hvis du ser nærmere på dine produkter og el objekter, kan du både optimere og udskifte eksisterende produkter. Du kan blandt andet optimere dine stikkontakter med en afbryder, så dit tilkoblet el slukker efter et specifikt tidspunkt. Derudover kan du anskaffe dig censor lys i rum, hvor du delvist opholder dig. Som et oplagt led i strømbesparelsen gør du dig selvfølgelig også klog i at købe LED pærer til samtlige strømkilder.

 

Du kan også billigt skifte samtlige stikdåser ud med stikdåser, som har inkorporeret afbryderknap, så du kan slukke for alle tilkoblede stik på samme tid.

Metoder og adfærd som hjælper mig med strømbesparelse:

Ud over at tilkøbe dig en masse strømbesparende produkter, så kan du også med stor effekt se ind i din adfærd. Husker du at slukke for kontakterne til dine forlængerledninger, før du forlader lejligheden? Tænker du over ikke at have alt lys tændt på en gang.

Du kan nemt, tilgængeligt og billigt skabe højere strømbesparelse, som både gavner miljøet og klimaet samtidig med at det skåner din pengepung og samlede elregning.

 

Mangler du hjælp til at få opsat dit el, så kontakt Lumida for professionel hjælp til el installationer i København eller omegn.

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.