Få et prisestimat på dit boligprojekt

Kontakt os i dag for at få et gratis og uforpligtende prisestimat på en elektriker til dit boligprojekt – stort som småt.

Vi tilbyder en top service til både privat og større erhvervsprojekter. Hos os finder du et team af elektrikere med hænderne godt skruet på, som laver kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris.

Dit boligprojekt

Hos Lumida går vi op i ærlighed og gennemsigtighed i måden vi arbejder på. Det gør vi, ved at lave realistiske og skræddersyede løsninger, der er udarbejdet efter dit behov.

 

Inden vi går igang med dit boligprojekt, vil du derfor få et prisestimat, så du ved, hvad du kan forvente.

 

Vi forsikrer at alt el-arbejdet i dit boligprojekt, er lavet ud fra en høj faglighed og service.

Prisestimat indenfor 24 timer

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Vores proces

Udfyld kontaktformular

Start med at udfylde kontaktformularen på siden med dit navn, nummer, adresse og mail. Tilføj gerne en kommentar med hvad du ønsker hjælp til. Så sørger vi for at vende tilbage med et overslag indenfor 24 timer.

Møde

Hvis nødvendigt vil vi derefter tage et personligt møde og gennemgå planen for el-arbejdet, så dine behov bliver mødt bedst muligt.

Ongoing dialog

God dialog og transparens er vigtigt for os for at få et godt samarbejde. Vi sørger for at lytte til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig, kan finde frem til den mest optimale løsning. Du vil derfor være med gennem hele processen.

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.