Porcelæn stikkontakt - Benyt en autoriseret elektriker

Lumida er en autoriseret elektriker, som kan udføre hele el installationen og opsætningen af dåser, som benyttes til en retro porcelæn stikkontakt og lysafbryder. Kontakt os angående dine ønsker.

Vi tilbyder en top service til både privat og større erhvervsprojekter. Hos os finder du et team af elektrikere med hænderne godt skruet på, som laver kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris.

Den smukke, retro og moderne porcelæn stikkontakt

Ønsker du, ligesom mange andre, at installere en retro, moderne stikkontakt i porcelæn, så kontakt en autoriseret elektriker hos Lumida. Vi har et udvalg af de moderne og populære Katy Paty porcelæn stikkontakter. 

 

Vi hjælper dig med installationen af en enkelt retro porcelæn stikkontakt eller flere, alt efter dine behov. En porcelæn stikkontakt fra Katy Paty fås både i forskellige farver, former og designs. 


Vi har stor erfaring med Katy Paty porcelæn stikkontakter, og vores autoriserede elektriker i København og omegn står til din rådighed, om det blot er digital rådgivning over facetime til installationen, eller om det er et større renoveringsprojekt, hvor du har brug for en autoriseret elektriker.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner, og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer, vi kan stå indenfor.

Vi elsker originalitet

Hos Lumida elsker vi både normale el installationer, men vi har også stor erfaring med skræddersyede komplekse løsninger. Vi kan blandt andet renovere dit el arbejde i en gammel lejlighed i København, eller hvis du har en særlig lejlighed med begrænsede og specifikke muligheder. 

 

Netop denne porcelæn stikkontakt fra Katy Paty er blevet rigtig populær og med god grund. Med det retro look er den genial i de gamle lejligheder, hvor man skal bevare det flotte, retro og antikke udseende i både indretning og el installationer. 


Vil du derfor have lavet en el installation med en porcelæn stikkontakt, som er ud over det sædvanlige og standardindstillinger, så kan vi hos Lumida hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et prisestimat på dit projekt, omend det er et stort et lille projekt.

Porcelæn stikkontakt

Indret med en porcelæn stikkontakt

Når du skal indrette med en porcelæn stikkontakt, skal du ikke være bange for, om det er mere eller mindre sikkert end en normal standard stikkontakt. Dog skal en sådan porcelæn stikkontakt have en speciel bagdåse. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til en autoriseret elektriker, når den skal installeres.

 

En porcelæn stikkontakt kan med sin charme og sjæl være et godt indspark til din indretning og være den lille detalje, som binder det hele sammen. Du kan både installere dem under en renovation, men du kan også sagtens indsætte dem i nye byggerier.

 

Som autoriserede elektrikere kan vi vejlede dig i dine muligheder. Hvor det kan lade sig gøre at placere den, og hvordan dine muligheder for denne type stikkontakt og lysafbryder er i din bolig. Det kan nemlig variere. Men kontakt os, og vi planlægger en installation sammen.

Miljøbevidst elektriker

Ikke nok med at vi er miljøbevidste og bæredygtige i vores valg af materialer til renovering og i vores processer i el arbejdet, så anbefaler vi også gerne denne porcelæn stikkontakt fra Katy Paty, da den netop er af høj kvalitet og porcelæn, som holder mange år frem.

 

Deres tidsløse designs gør derudover også, at denne porcelæn stikkontakt vil være populær i mange år frem i de danske hjem, og at den dermed sjældent vil blive udskiftet.

Porcelæn stikkontakt
elektriker i København

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.