Elektriker Hvidovre - Søger du en el installatør?

Lumida står klar til at hjælpe, hvis du mangler en elektriker i Hvidovre. Med erfaring inden for både private hjem, virksomheder og større byggeprojekter, kan vi med sikkerhed finde en løsning til dit projekt. .

Lad os være din lokale elektriker i Hvidovre. Vi gør en dyd ud af ærligt håndværk med en moderne og professionel tilgang til alt inden for elektricitet. Med flere års erfaring står vi klar til at hjælpe til i Hvidovre.

Din bæredygtige elektriker i Hvidovre

Hos os bliver tingene lavet rigtigt første gang. Vi benytter i den forbindelse kun materialer og produkter, vi kan stå inden for. For os er bæredygtighed en helt essentiel del af arbejdet, da vi gerne vil passe på vores fælles jord, og derfor går vi også op i, at de produkter, vi anvender stemmer overens med det bæredygtige mål, som vi har sat os.

 

Ét af de tiltag, som vi har gjort til en integreret del af vores brand er, at vores elektriker cykler rundt til vores forskellige kunder, hvad end dette skulle være i Hvidovre eller andre steder i Københavnsområdet. Dette gør, at vi har et langt mindre CO2-aftryk end andre elektrikere i Hvidovre.

 

Desuden betyder vores miljøvenlige valg af cyklen også, at vi ikke kommer til at spærre parkeringspladser, som andre har mere brug for end os. Og vi er desuden også med til at mindske trafikken i, det ellers meget trafikerede, Københavnsområde – herunder i Hvidovre.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

En elektriker i Hvidovre, der kan det hele

Vi har speciale i at lave unikke løsninger til ethvert projekt. Dette betyder, at hvad end der er tale om et lille projekt i form af opsætning af lamper i køkken eller badeværelse, eller måske en større el-installation i en virksomhed i Hvidovre, så finder vi en løsning, der både passer dig og dit behov.

 

 

Vores elektriker er derfor både løsningsorienteret og kreativ, så du kan være sikker på, at vi kan finde en god og vedvarende løsning på dit el-problem.

Vores ekspertise er til din fordel

Er du nysgerrig på, hvad vi har fundet på af løsninger for vores tidligere kunder, så kan du med fordel gå ind og gennemse vores cases. Her kan du se nogle af de kreative og moderne løsninger, som vi har lavet for vores kunder.

 

Har du et el-projekt, hvortil du kunne bruge en hjælpende hånd fra en elektriker i Hvidovre, men er i tvivl om, hvad det vil komme til at koste, så kan vi lave et prisestimat på dit projekt. 

 

Alt du skal gøre er at udfylde vores prisestimatformular, som vores elektriker kigger på, og så sender vi et estimat til dig i løbet af 24 timer, så du ikke skal vente længe på et overblik over omkostningerne for dit projekt, men du kan få et realistisk syn på projektet hurtigt og nemt.

 

Lyder vores ekspertise som noget, du står og kunne bruge? Så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet, så vi kan drøfte dit projekt. Intet projekt er for stort eller for småt for os, så tøv endelige ikke med at kontakte os. Vores elektriker står altid gerne til hjælp i Hvidovre.

Bedste elektriker i Hvidovre

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.