Elektriker Gentofte - Din autoriseret el installatør

Har du behov for hjælp til forskellige elinstallationer i dit hjem eller virksomhed i Gentofte? Hos Lumida gør vi en dyd ud af den gode kvalitet, både når det kommer til håndværket og de materialer vi benytter. Vi er det sikre valg, hvis du skal bruge en elektriker i Gentofte.

Vores speciale er udarbejdelse af de personlige og unikke løsninger, som passer til dig og dine omgivelser. Lad os stå for både rådgivningen og eksekveringen.

Din elektriker i Gentofte

Vi tilbyder både rådgivning og kvalitetsarbejde for private såvel som erhverv. Så om du står med et renoveringsprojekt i din bolig eller skal bruge hjælp fra en elektriker til større projekter i dine erhvervslokaler, så kan du altid kontakte Lumida. Vi har mange års erfaring i at kunne give dig den bedste rådgivning og udførelse af el-installationer. 

 

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Skal du bruge en elektriker i Gentofte?

Vi er kun en cykeltur væk fra dine projekter i Gentofte. Du er velkommen til at udfylde formularen og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på dine el-installationer. 

 

Du er sikret en bæredygtig løsning hos Lumida, da vi både arbejder med bæredygtige el-installationer i form af materialevalg, samt at vores elektriker fragter sig rundt på to hjul på hele Sjælland og hen til dig i Gentofte. Vi er et mindre el-firma, som vægter troværdighed og ærlighed for vores kunder højt, og vi sigter mod at være de bedste i alt, hvad vi gør.

 

Vi laver gerne skræddersyede løsninger til dig, og vi ser ind i netop dine behov – for alle behov er forskellige.

En elektriker i Gentofte med stor erfaring

Vores elektriker, som kommer forbi dig, har mange års erfaring og ser altid et nyt projekt med nye øjne og løsninger. Du vil derfor altid blive mødt med et smil af vores nytænkende elektriker, som hjælper dig med netop dit behov.

Da den digitale verden har taget os med storm, har vi også omstillet os en smule, og vi tilbyder derfor både online såvel som fysisk vejledning i Gentofte. Så står du i en akut situation, kan vi digitalt vejlede på afstand. Vores elektriker kan derfor foretage et videoopkald til dig i Gentofte, og du betaler naturligvis kun for tiden brugt. Vi tager 20 kr./min inkl. moms for den digitale vejledning. 

Et udsnit af vores arbejdsområder: 

  • Boliginstallationer såvel som erhvervsinstallationer
  • Antenneinstallation
  • Installationer af lamper
  • El-syn og el-tjek med tilhørende tilstandsrapport
  • Opkobling af overvågnings- og alarmsystemer 

En timepris for de fysiske projekter med fremmøde er 495 kr., hvor du slipper for betaling af parkering, da din elektriker kommer på cykel. Du er med Lumida sikret veludført arbejde med øje for detaljen.

Vi svarer gerne indenfor 24 timer, hvis du kontakter os for et uforpligtende tilbud på dit projekt i Gentofte. Du kan både kontakte os her gennem vores hjemmeside, men ellers er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 50 20 07 50. Du kan se mere af vores arbejde og projekter på vores Instagram. Vi hjælper selvfølgelig også i hele København, og har du brug for hjælp på Nørrebro, Vesterbro eller et tredje sted, står vi klar.

Bedste elektriker i Gentofte

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.