Energioptimering i København - Få kontrol over dit elforbrug

Vær opmærksom på din energioptimering i København, så er du ikke blot sikret at spare en masse penge, men du bidrager samtidig også positivt til det samlede klimaaftryk. Hos Lumida kan vi hjælpe dig til et optimeret elforbrug.

En energioptimering er i sin enkelhed, og som ordet antyder, en forbedring af dit energiforbrug, så du sikre dig den mest optimale udnyttelse af din betalte energi. 

Hvorfor er energioptimering vigtigt?

Du kan foretage en energioptimering på mange måder i alt fra bedre isolering, udskiftning af vinduer eller døre, udskiftning af el system og meget mere. Der er rigeligt med muligheder for dig i København og resten af Danmark.

 

Du kan derfor foretage en energioptimering på mange måder i København, og det er uanset om du bor til leje i et lejlighedskompleks, eller om du er ejer af dit eget byhus på Frederiksberg. Det er lige fra de små ændringer og optimeringer til de større omstillinger, som gør en forskel.

 

Denne energioptimering kan spare dig op til flere tusinde kroner årligt, og du kan udover de materielle tiltag med isolering, udskiftning af elementer også optimere dit energiforbrug i København ved at ændre vaner og rutiner. 

 

Efter mange års erfaring med el og strøm, ved vi, at der er mange penge at spare, hvis du blot husker at slukke lyset i ubrugte rum, slukke radiatore eller tager stik ud af dit eldrevne udstyr i hjemmet, når disse ikke benyttes. Det virker banalt, men det sparer både miljøet og dig en masse. 

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida som din el installatør i København

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Få hjælp af en autoriseret elektriker til energioptimering i København

Hos Lumida kan vi netop hjælpe dig med at spare penge og strøm i København. Vi er opmærksom på de stigende energipriser, og de fleste danskere ønsker derfor at udnytte den energi, der betales for. 

 

Vi kan hjælpe dig med at installere energioptimering i dine elinstallationer rundt i hjemmet. Det kan være udskiftning af tilkoblingen til dine lamper, så de bliver strømbesparende eller tændes ved censor eller hjælpe dig med LED-pærer i hele din bolig.

 

Trænger du til at få et overblik over dit el, så kan vi hos Lumida også hjælpe dig med et el-syn eller el-tjek, så du sikrer dig at dine installationer, eller energioptimering er i orden. Vi kommer ud til din adresse i København eller omegn for blot 495 kr./ timen ekskl. moms. 

 

Vi går op i den mest bæredygtige løsning, og vi ønsker derfor dig den bedst mulige energioptimering for at skåne miljøet. Men derudover sikrer vi dig også en miljøbevidst elektriker i København, da vi bevæger os rundt på cykel. Vi går altså hverken ned på bæredygtig omstilling eller fremragende service.

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.