Din el-installatør i København

Står du, og mangler en erfaren el-installatør til udførelse af alle former for opgaver inden for elektriske installationer, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. Lumida forstår sig på at løse alle opgaver – store som små.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store el-installation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Hvem er Lumida

Med Lumida garanterer vi, at du får både en god og billig el-installatør og elektriker i København, der altid løser opgaven med udgangspunkt i dine behov og til konkurrencedygtige priser.

 

Hos Lumida sætter vi en ære i at levere et ærligt håndværk. Vi ser os selv som en kreativ virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

 

Den bæredygtige tilgang er en stor del af vores virksomhed, og noget vi stræber efter at opretholde i alt vores arbejde. Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil der forurener og er til skade for miljøet.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad tilbyder vi til kunder hos Lumida?

Vores el-installatør har mange års erfaring med elinstallationer og udfører alt indenfor elarbejde. Dette gælder både større og mindre opgaver for både private og erhverv i hele København.

Hos Lumida er du sikret en professionel el-installatør, der sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Vi værner derfor om den høje kvalitet ved alle typer af opgaver – store som små. Vi har særlig erfaring indenfor renovering af el-installationer i ældre lejligheder og ejendomme i København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Så tøv ikke med at kontakte os.

 

Vi rådgiver og udfører el-installationer København, og tilbyder blandt andet: 

En kompetent og erfaren el-installatør

Som autoriseret el-installatør har vi i virksomheden tilegnet os en hel del viden om alle slags el-installationer og lovgivning på området.

 

Som el-installatør er det vigtigt at man kan planlægge, lede og udføre både store og små opgaver. Alle vores installationer er selvfølgelig autoriserede og kvalitetssikrede, så du kan være sikker på at modtage et arbejde, der er udført på forsvarlig vis, og med materialer vi kan stå inde for.

 

Som nævnt foroven, laver vi ikke bare installationer, men sørger selvfølgelig også for at installationerne fungerer optimalt efterfølgende, ved at lave el-syn. Selvom vi arbejder med avancerede teknologier, vil vi hele tiden sørge for at inddrage dig i projektet, så du kan følge med i arbejdsprocessen. Kundens behov er noget af det vi vægter højest, så selvfølgelig vil kundekontakten også være gældende i arbejdet med el-installationer.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292