Din elektriker på Vesterbro og i København

Skal du have installeret en lampe, nogle nye stikkontakter eller er du igang med det helt store renoverings projekt i din bolig eller på kontoret? Så er du landet det helt rette sted.

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Vesterbro.

Hvem er Lumida?

Vi er din elektriker på Vesterbro, og vi har stort fokus på service, godt håndværk og den grønne omstilling. Vi går ind for at være et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med.

 

Hos Lumida får du et professionelt og dygtigt team med base i central København, men vi opererer også på Vesterbro og i hele

Københavnsområdet. Da vi har omtanke for miljøet, får du en elektriker på cykel, når du booker gennem Lumida. Dog har vi stærke ben, og kommer hurtigt rundt til hele København. Skulle du derfor bo udenfor Østerbro, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

 

Hos os kan du altid være sikker på en top service og noget veludført arbejde. Vi er meget kvalitetsbevidste, og derfor bruger vi kun de materialer, som vi kan stå indenfor. Det gør nemlig at du kan føle dig tryg i hvad vi laver, og vi kan være tilfredse med vores arbejde – vi vil nemlig altid gerne lave tingene rigtigt første gang. 

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Vi hjælper med dine el-opgaver på Vesterbro

Hos Lumida hjælper vi med alle typer af opgaver – store som små, og vi har både erfaring fra privat og erhverv. Vi har altså mange kompetencer med i elektriker værktøjskassen, og du kan derfor forvente en professionel elektriker på Vesterbro. 

 

Specielt for Lumida, har vi speciale i renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme i københavn – hvilket vi som oftest møder på Vesterbro. 

Har du et job til os, men som du ikke ser på listen? Kontakt os endelig da dette kun er et udpluk, og vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave.

Prisen for en elektriker på Vesterbro

Vi vil gerne se os selv som en kreativ virksomhed, som gør tingene lidt anderledes, og også gerne tids effektivt. Derfor tilbyder vi også vores service over Facetime.

 

Det betyder, at til de mindre opgaver, der kan vi over Facetime hjælpe dig med dine el-opgaver. Du er altså arme og hænder, mens vi er kompetencer og øjne. På den måde slipper du for at afsætte mere tid end højst nødvendigt til en elektriker på Vesterbro. 

 

Til denne slags mindre opgave, som kan løses over Facetime på minimum 15 min., tager vi kun 20 kr./min. Inkl. moms. Det vil sige, at en opgave som kunne koste 974 kr., nu kun koster 299 kr. 

 

Har du brug for hjælp til en større opgave, tager vi kun 649 kr./t. Inkl. moms – og parkeringen sparer du, da vi altid er på cykel. 

 

Som noget helt særligt tilbyder vi også skræddersyede serviceaftaler, hvor du kan få en fastaftale hos Lumida, til en fastpris som aftales efter dit behov. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en elektriker på Vesterbro – så finder vi en løsning der passer til dine behov. 

 

Det betyder, at vi hjælper hinanden med at løse opgaven. Du er altså arme og hænder, mens vi er kompetencer og øjne. På den måde slipper du for at afsætte mere tid end højst nødvendigt til en elektriker på Østerbro, og samtidig kan vi nemt hjælpe dig og komme videre til den næste opgave.

 

Det gælder selvfølgelig kun de lettere opgaver, hvor der ikke er behov for vi cykler ud til dig. Derudover kan det også hjælpe dig til at vide, hvad du en anden gang skal gøre – og så er du helt selvhjulpen, og har ikke brug for en elektriker til den samme opgave en anden gang. Smartere bliver det ikke.

Din lokale elektriker på Vesterbro - kun en cykeltur væk.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292