Elektriker Vesterbro - Service, miljøbevidsthed og kvalitet

Hos Lumida bliver du mødt af vores cyklende el installatør på Vesterbro. I vores elektriker firma, er du sikker på at møde en serviceminded autoriseret elektriker, som sørger for at skabe skræddersyede løsninger til både erhverv og privat samt enhver type af projekt.

5/5

Læs vores seneste anmeldelser

Vi hjælper med dine el-opgaver på Vesterbro

FÅ ET TILBUD

Hos Lumida hjælper vi med alle typer af opgaver – store som små, og vi har både erfaring fra privat og erhverv. Vi har altså mange kompetencer med i elektriker værktøjskassen, og du kan derfor forvente en professionel elektriker på Vesterbro. 

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

En autoriseret elektriker på Vesterbro og i København

Ordentligt og kvalitetssikret el arbejde er en vigtig del af ejendomme, både når det gælder i privaten men også i erhverv. Det kan ikke altid betale sig langsigtet at gøre brug af en billig elektriker, grundet kvaliteten, derudover også hvis det ikke bliver lavet af en autoriseret el montør. Det er vigtigt, at være på udkig efter firmaer, som tilbyder netop autoriserede elektrikere. 

 

Når det gælder el arbejde med strøm, kan man føle sig sikker og tryg, hvis man benytter sig af en kompetent og professionel el installatør til at fuldføre arbejdet. Hvilket især er vigtigt i store renovations projekter, hvor der er behov for en elektriker med erfaring og alternative løsninger, så ejendommen bliver, som man sigter efter.

 

Det er især vigtigt, når man ejer eller har med ejendomme i Vesterbro eller København at gøre, hvor mange el installationer har behov for en nænsom tilgang, da ældre lejligheder og ejendomme ikke altid er en ligetil opgave og kræver godt erfarent kendskab. 

Lad Lumida blive din nye lokale el installatør til dine opgaver, hvor du investerer i en bæredygtig tilgang. 

 

Har du brug for rådgivning og ekspertise om en bimåler, byggestrøm eller energioptimering København, så kan du også kontakte os. Bimåler og byggestrøm er mest ment til erhvervskunder, som har spørgsmål til denne type elektriker områder. Det kan være svært at finde hoved og hale i regler og funktioner, så forhør jer endelig hos os.

Det siger vores kunder

Troels Kranker
Read More
Mathias var lynhurtig til at svare min henvendelse, til at komme forbi og til at lave opgaven. Jeg vil anbefale ham til alle. Og meget konkurrencedygtige priser.
Aske Honore
Read More
Ved en totalrenovering har Lumida udført det elektriske arbejde! Høj ekspertise, god kommunikation, punktlig og altid klar til sparring og spørgsmål omkring optimal løsning på udfordring - Vil helt klart benytte Mathias igen, når det bliver nødvendigt!
Katja Kopke
Read More
Super god og hurtig service. Jeg kontaktede Lumida tirsdag, da jeg havde en hasteopgave, som skulle klares inden ugens udgang. Mathias kom allerede dagen efter og leverede et solidt stykke arbejde.

MINDRE OPGAVER LØSES BEDST PÅ TIMEBASIS

Timepriser

Facetime

DKK 20 /min. inkl. moms
  • Du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven
  • Minimum 15 min.

En dags
elektriker

DKK 495 /timen ekskl. moms
  • Fra 07 - 16 i hverdagene inkl. miljøtillæg
  • Minimum 1.5 time - derefter pr. påbegyndte halve time
Populær

Planlagte overarbejde

DKK 795 /timen. ekskl. moms
  • Fra 16 - 07 i hverdagene og hele lørdage, søndage og helligdage
  •  

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

Ikke nok med at vi altid stræber efter at være de bedste til vores el arbejde, så vi kan være din foretrukne elektriker på Vesterbro, så går vi også op i at benytte os af materialer, som er af højeste kvalitet. Et flot resultat er for os det vigtigste.

Vores effektive, smilende og professionelle elektriker renoverer med bæredygtige og slidstærke materialer, så vi sikrer, at dine installationer holder mange år frem.

Vi elsker vores kunder, og vi holder af at have en tæt dialog med dem, så de får præcis det resultat, de ønsker. Gode, inspirerende og motiverende anmeldelser indikerer desuden, at vores kunder er tilfredse med vores service.

Vores kunder beskriver os blandt andet som punktlige, professionelle, og at vi skaber stor værdi. Det er vi glade for, da vi netop gør en dyd ud af at komme til tiden og respektere din tid samt udføre et el arbejde på blandt andet Vesterbro, som har værdi for vores kunder. 

En elektriker på Vesterbro som har øje for detaljen og den gode service. Du kan læse meget mere om vores anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt ved at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen, hvor du inkluderer et par ord om dit projekt, og vi vender tilbage indenfor 24 timer med et prisestimat og et oplæg på forløbet.

Kompetent rådgivning - Full service

Vi elsker en god personlig rådgivning, og vi holder af at møde vores kunder og se på jeres enkelte og unikke sag og projekt, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Vi ved, at alle projekter og tilhørende behov er forskellige.

Udover at vi kan sende en elektriker ud til dig på Vesterbro, så kan vi også rådgive i din strømbesparelse, så du både kan spare penge og mindske dit strømforbrug for miljøets skyld.

Vi giver dig gode råd samt en masse tips og tricks til, hvordan du kan skrue ned for dit strømforbrug uden du nærmest lægger mærke til det. Det handler om de små initiativer, og vi ved, at du vil mærke en forskel.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og det er både når det gælder materialer og arbejde, men også rådgivning. Med den bedste rådgivning inden eller under dit projekt, kommer du til at få det bedste resultat. 

Prisen for en elektriker på Vesterbro

Vi laver mange typer og former for projekter, og det er helt op til dig, hvad du ønsker at få lavet og ikke lavet. Vores pris for el arbejdet og projekterne varierer meget alt efter størrelsen på projektet og omfanget.

For os hører kvalitet og pris sammen, men vi gør at kvaliteten bliver mulig at betale for de fleste. Vi mener nemlig ikke, at det skal være for dyrt at få styr på sit el, så vores autoriserede elektriker på Vesterbro har en god pris.

Vi tager 495 kr./t. ekskl. moms på normale hverdage. Der er andre takster i helligdage og weekender. Derudover også hvis der er planlagt overarbejde. Men kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om priser eller lignende spørgsmål.

Skal du have undersøgt noget hurtigt og nemt, kan vi også tage en konsultation med dig digitalt via FaceTime. Her tager vi kun 20 kr./min. inkl. moms, hvilket kan spare dig penge, hvis du selv fysisk kan udføre opgaven, eller hvis du blot ikke ønsker besøg.

Kontakt os her

Din lokale elektriker på Vesterbro

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Vesterbro.

Hvad er et el-syn?

Vi bistår med mange typer af opgaver og kan skræddersy dine løsninger til dit unikke projekt. Udover at vi kan sende en elektriker ud til dig på Vesterbro og hjælpe med el installationer, så kan vi også hjælpe med et el-syn eller el-tjek.

Et el-syn indebærer et eftersyn på dit el. Dette tjek foretages, når du skal sælge eller købe en bolig. Uanset om du skal købe eller sælge en lejlighed, hus eller anden bolig, er det vigtigt at få styr på sit el. 

El-synet foretages af en autoriseret elektriker og elinstallatør, som kan udpege eventuelle farlige eller ulovlige elinstallationer. Prisen for et sådant el-syn varierer, og er afhængig af størrelsen på boligen.

Hvis du undervejs opdager nogle farlige eller ulovlige elinstallationer, kan vores elektriker på Vesterbro hjælpe med at bringe dem i orden.

Endnu mere Lumida og din elektriker på Vesterbro

Kan du ikke få nok at os hos Lumida, så kan du altid udforske vores cases, og se vores tidligere arbejde med el installationer og el renoveringer. Vores elektriker har blandt andet renoveret et hus i Holte, og hjulpet med at skabe synergi gennem hele huset. Der var her et ønske om et mere moderne hjem. 

Hvis det ikke er nok, kan du også tjekke os ud på vores Instagram, hvor vi stille og roligt lægger indhold op både med cases og gode tips og tricks til dig, hvis du selv skal lege elektriker på Vesterbro.

Du kan altid tage kontakt til os og høre mere om dine muligheder. Vi hjælper glædeligt både med nye såvel som gamle boliger. Vi har dyb respekt for gamle lejligheder, og sikrer dig, at der ikke sker noget under renoveringen af el arbejdet i disse gamle boliger.

Vi benytter kun materialer af bedste og mest bæredygtige karakter, og sikrer at du får en tilsvarende kompetent rådgivning.

Din lokale elektriker på Vesterbro

Hjemmeside er udviklet af vores SEO firma PK Medier