Din elektriker i Vanløse og omegn

Står du, og mangler en erfaren elektriker til løsning af diverse projekter i Vanløse, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. 

Om det er til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil Lumida kunne klare opgaven. Hos os får du en virksomhed, der har stor erfaring indenfor både privat og erhverv.

Hvem er Lumida?

Hos Lumida sætter vi en ære i at levere et ærligt håndværk. Vi ser os selv som en kreativ virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

 

Vi skiller os ud fra andre elektrikerfirmaer i Vanløse og København, ved at have et stort fokus på en bæredygtig tilgang. Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen.

 

Med dette mindsker vi trafikken i København, og er hurtigt fremme hos jer i Vanløse, og optager desuden ikke jeres parkeringspladser.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad tilbyder vi til kunder i Vanløse?

Hos Lumida er vores mål at tilbyde en professionel elektriker til alle og enhver, der har brug for hjælp. Vi hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter i Vanløse og omegn. Vi har stor erfaring med større byggeprojekter, så tøv ikke med at kontakte os

Vores elektriker har speciale i at lave unikke og skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Vi gør samtidig en ære i at levere et godt stykke håndværk. Kvalitet er derfor noget vi værner højt om – uanset opgavens størrelse. 

 

Vi rådgiver og udfører elinstallationer i Vanløse og København, og tilbyder blandt andet

Prisen for en elektriker i Vanløse

Vi mener, at opgaverne løses bedst på timebasis. En elektriker koster 495 kr/timen i hverdagene fra 07-14. Hvis du får brug for hjælp i weekenden, aftenen eller helligdage, koster det 795 kr./timen. Hvis du har brug for hjælp til mindre opgaver, tilbyder vi desuden en facetime samtale med en elektriker, på minimum 15 min, hvor vi kun koster 20 kr./min. Inkl. moms. 

 

Som noget helt særligt tilbyder vi også skræddersyede serviceaftaler, hvor du kan få en fastaftale hos Lumida til en fastpris, som aftales efter dit behov. 

 

Vi mener at kvalitet og pris hører sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet, vores priser er derfor sat, så alle kan være med. 

Kontakt os i dag

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Vanløse. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.

Din lokale elektriker i Vanløse - kun en cykeltur væk.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292