Elektriker Vanløse - Din autoriseret el installatør

Står du, og mangler en erfaren elektriker til løsning af diverse projekter i Vanløse, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. 

5/5

Læs vores seneste anmeldelser

Vi rådgiver og udfører elinstallationer i Vanløse og København, og tilbyder blandt andet

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Kontakt os her

Din lokale elektriker i København

vanløse elektriker

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker i Vanløse.

 

Vi skiller os ud fra andre elektrikerfirmaer i Vanløse og København, ved at have et stort fokus på en bæredygtig tilgang.

Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen.

Med dette mindsker vi trafikken i København, og er hurtigt fremme hos jer i Vanløse, og optager desuden ikke jeres parkeringspladser.

vanløse elektriker

Hvad tilbyder vi til kunder i Vanløse?

Hos Lumida er vores mål at tilbyde en professionel elektriker til alle og enhver, der har brug for hjælp. Vi hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter i Vanløse og omegn. Vi har stor erfaring med større byggeprojekter, så tøv ikke med at kontakte os

Vores elektriker har speciale i at lave unikke og skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Vi gør samtidig en ære i at levere et godt stykke håndværk. Kvalitet er derfor noget vi værner højt om – uanset opgavens størrelse. 

Lumida udfører alt indenfor elektriker faget. Det kan være alt lige fra almindelige og simple daglige opgaver, som installation af alarm og overvågning, montering af dørtelefoner, installation af lamper, installationer af diverse sikringer.

Derudover kan vi også udføre installationer af hvidevarer og klimaanlæg samt renovation og installering af diverse el opgaver til både private og erhvervsdrivende – store som små. Opgaverne spænder derfor bredt, så hvis du står og mangler hjælp til diverse el opgaver i Vanløse, står vi til rådighed.

Elektriker Vanløse

Din el installatør i Vanløse

Hos Lumida udfører vi autoriseret el-installatør arbejde, vores elektriker er nemlig uddannet el installatør og har mange års erfaring med avanceret el arbejde til både privat og erhverv. En el-installatør er en højt uddannet elektriker, som kan planlægge, implementere og varetage al driften af forskellige systemer inden for stærkstrøm.

 

Hvis du anvender Lumida, vil du derfor være sikret en autoriseret elektriker, der gennem mange års erfaren har fået skabt en dybdegående indsigt i energisystemer og installationer, hvad angår opbygningen og styringen af disse.

 

Vi ønsker at være vores kunders foretrukne valg af elektriker i Vanløse. Vores vision er derfor altid at levere høj kvalitetsmæssig rådgivning, god service samt høj kvalitet af det udførte arbejde.

Prisen for en elektriker i Vanløse

Vi mener, at opgaverne løses bedst på timebasis. En elektriker koster 495 kr/timen i hverdagene fra 07-14. Hvis du får brug for hjælp i weekenden, aftenen eller helligdage, koster det 795 kr./timen. 

 

Som noget helt særligt tilbyder vi også skræddersyede serviceaftaler, hvor du kan få en fastaftale hos Lumida til en fastpris, som aftales efter dit behov. 

 

Vi mener at kvalitet og pris hører sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet, vores priser er derfor sat, så alle kan være med. 

 

Bor du nærmere BallerupHolte, Nørrebro eller Charlottenlund, kan du også læse om elektrikere i dit område. 

MINDRE OPGAVER LØSES BEDST PÅ TIMEBASIS

Timepriser

Facetime

DKK 20 /min. inkl. moms
  • Du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven
  • Minimum 15 min.

En dags
elektriker

DKK 495 /timen ekskl. moms
  • Fra 07 - 16 i hverdagene inkl. miljøtillæg
  • Minimum 1.5 time - derefter pr. påbegyndte halve time
Populær

Planlagte overarbejde

DKK 795 /timen. ekskl. moms
  • Fra 16 - 07 i hverdagene og hele lørdage, søndage og helligdage
  •  

Et online el-syn i Vanløse

Vi ønsker at være progressive og følge nutidens muligheder, og derfor kan vi også tilbyde vores kunder en online mulighed for el-syn eller anden hjælp.

 

Hvis du derfor har brug for hjælp til mindre opgaver, tilbyder vi en facetime samtale med en elektriker, på minimum 15 min, hvor vi kun koster 20 kr./min. inkl. moms. 

 

Det åbner op for nogle muligheder for dig, der enten sidder længere væk end København, Vanløse eller omegn og mangler hjælp til dit el-arbejde. Det kan også være, at du ikke har mulighed for at mødes fysisk med en elektriker i Vanløse, og en virtuel aftale derfor er relevant og passende.

 

Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan denne type af el-service fungerer.

En erfaren elektriker i Vanløse

Hos Lumida har vi mange års erfaring med el-arbejde. Vi har længe udført el-opgaver i store og små udgaver og versioner, og vi lægger vægt på, at vores arbejde bliver udført professionelt og med høj ekspertise.

I Vanløse, og resten af København, er det ofte gamle og antikke boliger, som skal have foretaget el-renovationer, og det kræver forståelse for de gamle bygninger for at udføre netop denne del ordentligt. Og det kan Lumida.

Vi ved, at et godt udført el-arbejde af en autoriseret el-installatør og elektriker er det arbejde, man ikke lægger mærke til er sket. Derved har du fået udført en el-opgave uden skader eller skrammer.

Læs også om bimåler, byggestrøm, strømbesparelse og energioptimering København.

Hvorfor vælge en autoriseret el-installatør?

Du tænker sikkert over, hvad forskellen er på en elektriker i Vanløse, som er autoriseret og en, som ikke er. En autoriseret elektriker kan garantere dig, at dit el-arbejde er udført korrekt og efter bogen. 

En autoriseret el-installatør arbejder efter branchens høje standarder for, hvordan dit el-arbejde skal udføres. Man skal nemlig være opmærksom på, hvordan de lovmæssige krav til el-installationer løbende bliver strammet, og det gælder både privat og erhverv.

Din elektriker i Vanløse vil derfor have den nødvendige viden, om hvordan korrekt el installeres uden at gå på kompromis med sikkerhedsregler. 

Ved at bruge en autoriseret elektriker til dit projekt sikrer du derudover også høj kvalitet og sikkerhed. Du kan ved dårligt el-arbejde risikere skader, høj elregning, stød og brandfare.

Vores elektriker kan derudover også hjælpe dig med gode tips og tricks i din bolig i Vanløse med henblik på, hvordan du optimerer dit elforbrug, og hvor du kan spare penge på din elregning. Køb LED-pærer eller udskift dine stikdåser til dåser med inkorporeret afbryderknap.

Læs meget mere om endnu flere mulige strømbesparelser, som du kan gøre i hjemmet for at spare en masse penge eller læs fx om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Kontakt os i dag

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Vanløse. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. 

 

Vores elektrikere rykker hurtigt, hvis du akut har brug for en elektriker. Dette kan være, hvis du pludselig oplever strømsvigt, elektrisk stød, sprunget sikring eller brand. Hvis dit elektriker ærinde er akut, kan du altid ringe på 50 20 07 50. 

 

Vores åbningstider er fra 07-16 men med mulighed for overarbejde efter kl 16 og i både weekender og helligdage. 

 

Hvis du har brug for en elektriker i Vanløse til større byggeprojekter, kan du få et skræddersyet prisestimat, hvor vi vil vurdere dit projekt og lave en løsning, der er udarbejdet efter dit behov.  


Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter. Har du behov for en bimåler, som hjælper dig med at holde styr på dit elforbrug? Så læs mere her.

elektriker vanløse

Din lokale elektriker i Vanløse

Bedste elektriker i Vanløse

Læs vores seneste anmeldelser