Elektriker Søborg - Din autoriseret elektriker

Har du behov for en elektriker i nærheden af Søborg? Så er Lumida det helt rigtige sted for dig. Vi udfører alt slags el-arbejde det gælder både store som små opgaver, hvor vi især er eksperter indenfor renovation af ældre lejligheder og ejendomme.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Lumida som elektriker i Søborg

Hos Lumida har vi et særligt koncept, som går et skridt i den bæredygtige retning, vi ankommer nemlig som elektriker på cykel. Det er et miljøbevidst valg, hvor vi som virksomhed er stolte af at kunne være med til at tage skridt i en mere grøn omstilling.

Så hvis du har et lille eller stort projekt i Søborg, hvor der er behov for en elektriker, kan du med fordel kontakte os og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved, at det kan være et uoverskueligt projekt at vide, hvad der præcist er behov for, når man er i gang med at udføre sine boligdrømme.

Hos Lumida får du rådgivning og sparring med hensyn til dit boligprojekt, og der er hverken nogle opgaver, der er for store eller små. Få et uforpligtende og gratis prisestimat på dit boligprojekt, så vores elektriker kan hjælpe dig videre med din boligdrømme, hvad end det er beliggende i Søborg eller andre steder i København eller omegn.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad kan vi tilbyde vores kunder i Søborg?

I nedenstående kan du se de el-installationer, vi tilbyder. Vores elektriker rådgiver og udfører opgaver i Søborg og København, hvor vi blandt andet tilbyder:

Disse opgaver er kun et udsnit af de opgaver, vi udfører, og du er mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har samme eller lignede opgaver, hvor I mangler en elektriker.

Fordele ved Lumida som din elektriker

Udover at vi er et firma, som kommer ud til vores kunder i Søborg på en miljøbevidst måde, bliver vi valgt af vores kunder grundet vores høje standard og serviceniveau. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og når vi udfører opgaver, kan du være sikker på, at arbejdet står skarpt.

Så hvis du har et projekt eller nogle opgaver i Søborg eller omegn, kan det være fordelagtigt for dig at kontakte os som din kommende elektriker. Vi tager udgangspunkt i de opgaver, du har til os. Vi sørger for unikke og skræddersyede løsninger, der er tilpasset lige netop dit behov.

Hos Lumida er vores elektriker især erfaren indenfor renovering af el-installationer i ældre lejligheder og ejendomme. Så opstår der behov for, at der skal laves ændringer i din bolig, er det vigtigt, at du vælger en virksomhed, som respekterer de vilkår boligen måtte have samt overblik over, hvilke renovationsopgaver der skal laves.

Vores elektriker er blot en cykeltur fra Søborg

Du kan derfor nemt og hurtigt kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvad dine projekter har behov for af løsninger. Så hvis du ligger inde med et projekt i Søborg eller København, som trænger til en kærlig hånd fra Lumida teamet, er vi altid friske på at hjælpe.

Bedste elektriker i Søborg

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.