Elektriker Søborg - Din autoriseret elektriker

Har du behov for en elektriker i nærheden af Søborg? Så er Lumida det helt rigtige sted for dig. Vi udfører alt slags el-arbejde det gælder både store som små opgaver, hvor vi især er eksperter indenfor renovation af ældre lejligheder og ejendomme.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Lumida som elektriker i Søborg

Hos Lumida har vi et særligt koncept, som går et skridt i den bæredygtige retning, vi ankommer nemlig som elektriker på cykel. Det er et miljøbevidst valg, hvor vi som virksomhed er stolte af at kunne være med til at tage skridt i en mere grøn omstilling.

Så hvis du har et lille eller stort projekt i Søborg, hvor der er behov for en elektriker, kan du med fordel kontakte os og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ved, at det kan være et uoverskueligt projekt at vide, hvad der præcist er behov for, når man er i gang med at udføre sine boligdrømme.

Hos Lumida får du rådgivning og sparring med hensyn til dit boligprojekt, og der er hverken nogle opgaver, der er for store eller små. Få et uforpligtende og gratis prisestimat på dit boligprojekt, så vores elektriker kan hjælpe dig videre med din boligdrømme, hvad end det er beliggende i Søborg eller andre steder i København eller omegn.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad kan vi tilbyde vores kunder i Søborg?

I nedenstående kan du se de el-installationer, vi tilbyder. Vores elektriker rådgiver og udfører opgaver i Søborg og København, hvor vi blandt andet tilbyder:

Som sagt udfører vi alle slags el opgaver i Søborg, store som små, herunder opgaver som kan udføres af elektrikere eller autoriserede el installatører, som har taget en videreuddannelse på 2 år og derfor har et stort kendskab og erfaring inden for stærkstrøm og alle slags installationer.

 

De ydelser som vi har stor erfaring med at lave, og som vi dagligt oplever at vores kunder har brug for hjælp til, er blandt andet strømafbrydelse.

 

Hvis du oplever at strømmen er gået, kan vi hurtigt via et Facetime opkald hjælpe dig med, hvordan du bedst håndterer situationen. Hvis strømafbrydelsen er forårsaget af vejret eller andre ting udenfor din indflydelse, vil vores autoriseret elektriker hurtigt hjælp dig med at få strøm igen.

 

Vi hjælper både med store og små opgaver, selvom opsætningen af lamper kan virke simpelt, kan dette hurtigt blive et meget kompliceret projekt, hvis man har bestemte ønsker til, hvor lampen skal hænge, hvilken stikkontakt den skal være forbundet med og hvordan belysningen skal være. Det er samtidig vigtigt, at det bliver foretaget af en professionel, så du er sikker på at lampen opsættes på sikker vis.

 

Det kan, som ufaglært, være svært at opsætte en lampe korrekt, og du skal være opmærksom på mange faktorer.

 

En anden ydelse, som vi også har stor erfaring med at udføre, er installation af alarm- og overvågningssystemer. Vi vil klare alt lige fra indkøb til installering og montering af alarmsystemer fra de bedste leverandører på markedet. Vi kan samtidig opsætte alarm og overvågning både indendørs og udendørs, så du på den måde altid kan føle dig sikker.

 

Udover renovering og etablering af diverse installationer udfører vores erfarne el-installatør også el-tjek, også kaldet en tilstandsrapport. Dette indebærer en el gennemgang af el tavlen samt en kontrolmåling af afbryderne, stikkontakterne og lampeforbindelserne og indbyggede spots. Dette gøres for at sikre, at alle installationer er af god kvalitet og fungerer, som de skal, og om alt er lovligt og brandsikkert.

 

Disse opgaver er kun et udsnit af de opgaver, vi udfører, og du er mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har samme eller lignede opgaver, hvor I mangler en elektriker.

Fordele ved Lumida som din elektriker

Udover at vi er et firma, som kommer ud til vores kunder i Søborg på en miljøbevidst måde, bliver vi valgt af vores kunder grundet vores høje standard og serviceniveau. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og når vi udfører opgaver, kan du være sikker på, at arbejdet står skarpt.

Så hvis du har et projekt eller nogle opgaver i Søborg eller omegn, kan det være fordelagtigt for dig at kontakte os som din kommende elektriker. Vi tager udgangspunkt i de opgaver, du har til os. Vi sørger for unikke og skræddersyede løsninger, der er tilpasset lige netop dit behov.

Hos Lumida er vores elektriker især erfaren indenfor renovering af el-installationer i ældre lejligheder og ejendomme. Så opstår der behov for, at der skal laves ændringer i din bolig, er det vigtigt, at du vælger en virksomhed, som respekterer de vilkår boligen måtte have samt overblik over, hvilke renovationsopgaver der skal laves.


Læs også om el renovering, strømbesparelse og akut elektriker på vores side.

Vores elektriker er blot en cykeltur fra Søborg

Du kan derfor nemt og hurtigt kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvad dine projekter har behov for af løsninger. Så hvis du ligger inde med et projekt i Søborg eller København, som trænger til en kærlig hånd fra Lumida teamet, er vi altid friske på at hjælpe.

Bedste elektriker i Søborg

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.