Elektriker Rødovre - Din lokale autoriseret el installatør

Lumida er en professionel elektriker, der forstår sig på de fleste el-opgaver – store som små. Befinder du dig i Rødovre eller omegn og mangler en elektriker, vil du kun være et ring væk fra at få en professionel elektriker ud, der hurtigt kan komme og hjælpe dig med dit el-behov.

Vores autoriserede elektrikere vil stå til rådighed alle ugens dage, og kan komme forbi dig i Rødovre og hjælpe med diverse el-udfordringer, når det bedst passer dig.

Den cyklende elektriker i Rødovre

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Vi vil derfor gøre vores absolut bedste, for at blive din foretrukne og pålidelige elektriker i Rødovre.

Hos Lumida går vi ind for en bæredygtig tilgang til el-arbejdet. Vi har derfor valgt at bytte bilen ud med cyklen, for at mindske både penge og ressourcer på en bil, der forurener og er til skade for miljøet.

 

Hos Lumida fejler benene ikke noget, det er derfor lige meget om du bor i Storkøbenhavn eller Rødovre, så skal vi nok komme cyklende så hurtigt vi kan, med alt det nødvendige værktøj, stiger og materialer.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Et elektriker firma du kan stå inde for

Vi har stor erfaring med både private og erhvervs el-projekter. Så om du står og mangler en elektriker til din private bolig eller til dit erhvervsprojekt, vil Lumida være behjælpelig. Vi laver altid skræddersyet og unikke løsninger til enhver kunde, så du kan altid regne med at blive mødt med løsninger, der er udarbejdet efter dit behov.

Hvad kan vi tilbyde vores kunder i Rødovre

Hos Lumida rådgiver og udfører vi el installationer i Rødovre og København og tilbyder blandt andet:

 

  • Boliginstallationer, ejendomsinstallationer og erhvervsinstallationer.
  • El-syn / El-tjek med en tilstandsrapport
  • Installation af kommunikationsløsninger til både privat og erhverv
  • Installation af sikringer og alarm-/ overvågningssystemer
  • Installation af antenneløsninger.
    Montering af dørtelefoner og intelligente systemer
  • Elinstallation af lamper

 

Hvis du har brug for hjælp til noget andet end det der står, eller vil høre mere om hvordan vi vil håndterer netop dit el-problem, så ring til vores el-installatør i Rødovre allerede i dag og få et pristilbud og plan for hvordan vi bedst opfylder dit behov.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og få et uforpligtende tilbud. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Du kan via vores hjemmeside skrive en besked direkte til os, eller du kan vælge at ringe på tlf. 50 20 07 50.

Hvis du ønsker at undersøge os nemmere og eventuelt se igangværende projekter, så tjek endelig vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter. Vi glæder os til at imødekomme dit behov.

Bor du ikke i Rødovre, men derimod Farum, Charlottenlund eller Birkerød, så tjek også vores elektriker i de områder.
Bedste elektriker i Rødovre

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.