Elektriker Rødovre - Din lokale autoriseret el installatør

Lumida er et professionelt elektriker firma, som er din lokale el installatør i Rødovre eller Københavns omegn. Vi tilbyder både rådgivning, planlægning samt eksekvering af både store omfavnende opgaver samt de små. Skal du have en kompetent og professionel el montør ud til dit projekt?

Vores autoriserede elektrikere vil stå til rådighed alle ugens dage, og kan komme forbi dig i Rødovre og hjælpe med diverse el-udfordringer, når det bedst passer dig.

Den cyklende elektriker i Rødovre

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker firma, som du altid kan regne med. Vi gør vores bedste for at blive din foretrukne og mest pålidelige elektriker i Rødovre. Vores el montør går ind for en bæredygtig tilgang til el-arbejdet. Benene fejler ikke noget, og hvis du bor i indre København kommer vi cyklende, ellers kommer vi anden transport, klar til din opgave.

Vi kommer cyklende i byen med alt det nødvendige værktøj, stiger og materialer, da vi har valgt at bytte bilen ud med cyklen for at minimere brugen af både penge og ressourcer, som forurener og er til skade for miljøet. Derfor er vi også et af de mest miljøbevidste elektriker firmaer i København og Nordsjælland.

Udover at være cyklende har vi fokus på at lave bæredygtige løsninger og kun bruge de materialer, vi kan stå inde for. Når du bestiller en elektriker fra Lumida i Rødovre, vil du være garanteret en autoriseret el installatør i København. Vi sætter en ære i at levere et ærligt stykke håndværk, hvor der er fokus på service, miljøbevidsthed samt kvalitet.

Det er nemt at kontakte os, da du kan bruge formularen til højre, som er hurtig at udfylde. Her udfylder du omfanget af opgaven samt få kontaktoplysninger, herunder adressen hvis det eksempelvis er i Rødovre eller omegn. Så kan vi derefter aftale nærmere om din opagev og sende vores professionelle elektriker ud til dig, som kan hjælpe dig med dit el behov.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Et elektriker firma du kan stå inde for

Vi har stor erfaring med både private og erhvervs el-projekter i København eller omkring Rødovre. Så om du står og mangler en elektriker til din private bolig eller til dit erhvervsprojekt, vil Lumida være behjælpelig. Vi laver altid skræddersyet og unikke løsninger til enhver kunde, så du kan altid regne med at blive mødt med løsninger, der er udarbejdet efter dit behov.  

 

Vi er nemlig af den tilgang, at vi er transparente i vores arbejde. På den måde får vores kunder den bedste løsning til deres projekt. Vores elektriker job er gjort, når det ikke kan ses, og det er noget, vi som el installatører gerne vil prale med. De bedste løsninger indenfor el installationer er dem, som ikke kan ses med det blotte øje.

Trods at vores håndværk ikke altid er synligt, er vi meget bevidste om det kompetente el arbejde, der bliver lavet uden for synsfeltet, og som altid er professionelt og med fokus på kvalitet og holdbarhed. Du er sikret, at dine projekter eller renovationer er lavet af professionel udførelse.

elektriker i Rødovre

Hvad vi tilbyder som elektriker firma for vores kunder i Rødovre

Hos Lumida rådgiver og udfører vi el installationer i Rødovre og København og tilbyder blandt andet:

 

  • Boliginstallationer, ejendomsinstallationer og erhvervsinstallationer.
  • El-syn / El-tjek med en tilstandsrapport
  • Installation af kommunikationsløsninger til både privat og erhverv
  • Installation af sikringer og alarm-/ overvågningssystemer
  • Installation af antenneløsninger.
  • Montering af dørtelefoner og intelligente systemer
  • Elinstallation af lamper
 
 

Hvilket bare er et uddrag, af alt det vi kan tilbyde dig. Vores autoriseret elektriker firma er baseret på kompetente el installatører, og vi har erfaring indenfor vidt forskellige projekter, så dine drømme og udfoldelser kan vækkes til livs. Uanset om det er et projekt på en gammel eller ny ejendom, arbejder vi nænsomt tilrettelagt, så du står med det perfekte slutresultat.

 

Hvis du har brug for hjælp til noget andet end det der står, eller vil høre mere om hvordan vi vil håndterer netop dit el-problem, så ring til vores el-installatør i Rødovre allerede i dag og få et pristilbud og plan for hvordan vi bedst opfylder dit behov.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig hvis du er placeret omkring Rødovre eller i København og få et uforpligtende tilbud fra vores elektriker. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Du kan via vores hjemmeside skrive en besked direkte til os, eller du kan vælge at ringe på tlf. 50 20 07 50. 

 

Hvis du ønsker at undersøge os nærmere og eventuelt se igangværende projekter, så tjek endelig vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter. Vi glæder os til at imødekomme dit behov og hjælpe dig med at skabe de rammer, du ønsker til din ejendom. 

 

Bor du ikke i Rødovre, men derimod Farum, Charlottenlund eller Birkerød, så tjek også vores elektriker i de områder. Læs også om bimåler, byggestrøm og energioptimering København.

Bedste elektriker i Rødovre

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.