Elektriker Østerbro

Skal du have installeret en lampe, eller skal du igang med den helt store elinstallation i din virksomhed? Så er du landet det helt rette sted.

Her finder du autoriserede elektrikere, med mange års erfaringer fra både erhverv og privat. Lumida er din lokale elektriker på Østerbro.

Hvem er Lumida?

Udover at være din lokale elektriker på Østerbro, har Lumida stor fokus på service, godt håndværk og den grønne omstilling.

 

Vi er et professionelt og dygtigt team på Østerbro, hvor du altid kan være sikker på en top service og udført arbejde. Vi er meget kvalitetsbevidste, og derfor bruger vi kun materialer, som vi kan stå indenfor.

 

For os er det vigtigt, at du føler dig både tryg og tilfreds med vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at lave tingene rigtigt første gang.

Da omtanke for miljøet og den grønne omstilling er i stort fokus, booker du gennem Lumida en elektriker på cykel i Østerbro.

 

Vi har dog stærke ben, og kommer hurtigt rundt til hele København. Skulle du derfor bo udenfor Østerbro, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad får du hos en elektriker på Østerbro?

Hos Lumida har vi meget alsidige kompetencer, og favner derfor de fleste el-opgaver for både privat og erhverv. Som din lokale elektriker på Østerbro, kan du altså helt konkret forvente, at vi blandt andet laver

Har du et job til os, som du ikke ser på listen?
Kontakt os endelig, da dette kun er et udpluk, og vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave.

Den smarte løsning

Udover at vi altid leverer et stykke arbejde og en service med høj kvalitet, forsøger vi også at være så tids effektive som muligt. Vi tilbyder derfor også vores service over Facetime.

Det betyder, at vi hjælper hinanden med at løse opgaven. Du er altså arme og hænder, mens vi er kompetencer og øjne. På den måde slipper du for at afsætte mere tid end højst nødvendigt til en elektriker på Østerbro, og samtidig kan vi nemt hjælpe dig og komme videre til den næste opgave.

Det gælder selvfølgelig kun de lettere opgaver, hvor der ikke er behov for vi cykler ud til dig. Derudover kan det også hjælpe dig til at vide, hvad du en anden gang skal gøre – og så er du helt selvhjulpen, og har ikke brug for en elektriker til den samme opgave en anden gang. Smartere bliver det ikke.

Prisen for en elektriker på Østerbro

Kvalitet og pris hører ofte sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet, specielt når det kommer til din elektricitet. Vi tager derfor kun 649 kr./t. Inkl. moms – og parkeringen sparer du, da vi altid er på cykel.

For en mindre opgave som kan løses over Facetime, på minimum 15 min., tager vi kun 20 kr./min. Inkl. moms. Det vil sige, at en opgave som kunne koste 974 kr., nu kun koster 299 kr.

Som noget helt særligt tilbyder vi også skræddersyet serviceaftaler, hvor du kan få en fastaftale hos Lumida, til en fastpris som aftales efter dit behov.

Din lokale elektriker på Østerbro - kun en cykeltur væk.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292