Elektriker Østerbro - Autoriseret el installatør

Skal du have installeret en lampe, eller skal du igang med den helt store elinstallation i din virksomhed på Østerbro? Så er du landet det helt rette sted.

5/5

Læs vores seneste anmeldelser

Hvad får du hos en elektriker på Østerbro?​

Har du et job til os, som du ikke ser på listen? Kontakt os endelig, da dette kun er et udpluk, og vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din opgave.

FÅ ET TILBUD

Hos Lumida har vi meget alsidige kompetencer, og favner derfor de fleste el-opgaver for både privat og erhverv. Som din lokale elektriker på Østerbro, kan du altså helt konkret forvente, at vi blandt andet laver

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Hvorfor du skal vælge Lumida som elektriker

Når det kommer til at vælge en elektriker på Østerbro, er der mange at vælge imellem. Så hvorfor skal du lige netop vælge Lumida til dit projekt? Dette er et ret simpelt spørgsmål, for hvis du går op i kvalitet og bæredygtighed og savner virksomheder, som gør en reel forskel i deres dagligdag, så er det os, du skal vælge.

 

En af kerneværdierne hos os er at gøre en reel forskel. I dag er der mange virksomheder, som slår sig på at være bæredygtige og brander sig på at gøre den store forskel. Dog er det ikke altid, at dette er en sandhed i virkeligheden.

 

Vi sørger for, at dit projekt er gennemført professionelt og med en god løsning for øje. Vi mener derudover, at det er de små valg, som i sidste ende gør den store forskel, på samme måde som vi har taget et valg om at være en elektriker på cykel.

 

Når du står med dit næste projekt i indre København eller på Østerbro, hvor der er brug for en autoriseret elektriker, er dit valg af virksomhed, noget som kan have stor betydning for de bæredygtige tiltag, der tages i din hverdag.

MINDRE OPGAVER LØSES BEDST PÅ TIMEBASIS

Timepriser

Facetime

DKK 20 /min. inkl. moms
  • Du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven
  • Minimum 15 min.

En dags
elektriker

DKK 495 /timen ekskl. moms
  • Fra 07 - 16 i hverdagene inkl. miljøtillæg
  • Minimum 1.5 time - derefter pr. påbegyndte halve time
Populær

Planlagte overarbejde

DKK 795 /timen. ekskl. moms
  • Fra 16 - 07 i hverdagene og hele lørdage, søndage og helligdage
  •  

Skræddersyet løsning på Østerbro

Hos Lumida har vi især ekspertise inden for renovering af ældre lejligheder og forskellige slags ejendomme i København. Så hvis du har et projekt på Østerbro, som kunne have gavn af et professionelt og kvalitet bevidst elektriker firma, så er Lumida det helt rette sted til at få dine boligdrømme opfyldt.

 

Vores kompetencer er alsidige, og vi samarbejder med dig hele vejen gennem projektet, så du kan få lige netop den skræddersyede elektriker løsning, som fungerer for dig. Yderligere er du sikret en el installation, som er sikker, såvel som du kan føle dig tryg i, da vores løsning sikrer dig kvalitet og holdbarhed.

 

Der kan være mange årsager til, at du har behov for en pålidelig elektriker på Østerbro. Her vil Lumida være din autoriserede el installatør i alle henseende. Vi klarer projekter og opgaver, store som små, og vi kan sagtens være fleksible, hvis I har behov for det.

Prisen for en elektriker på Østerbro

Kvalitet og pris hører ofte sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet – specielt når det kommer til din elektricitet.

Vi tager derfor kun 495 kr./t. ekskl. moms – og parkeringen sparer du, da vi altid er på cykel.

For en mindre opgave som kan løses over Facetime, på minimum 15 min., tager vi kun 20 kr./min. Inkl. moms. Det vil sige, at en opgave som kunne koste 974 kr., nu kun koster 299 kr.

Som noget helt særligt tilbyder vi også skræddersyede serviceaftaler, hvor du kan få en fast aftale hos Lumida til en fast pris, som aftales efter dit behov.

Har du behov for en bimåler, som hjælper dig med at holde styr på dit elforbrug? Så læs mere her.

Tilfredse kunder

Hos Lumida gør vi altid en dyd ud af at levere et godt arbejde af høj kvalitet, og vi går meget op i, at vores kunder altid er tilfredse med den løsning, vi har fundet frem til. 

 

Som det fremgår af vores anmeldelser, så har vi altid mange gode forslag til forskellige løsninger, og vi leverer altid et top professionelt kvalitetsarbejde med øje for detaljen. Vi bestræber os desuden på altid at komme på det aftalte tidspunkt, fordi hvem har tid til en elektriker, der ikke overholder sine aftaler, når man i forvejen har en hektisk hverdag at se til?

 

Om du befinder dig på Østerbro eller ej, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Lumida tilbyder vi nemlig løsninger til alle og enhver, hvilket også betyder, at vi meget gerne hjælper dig, hvis du har brug for en elektriker derhjemme, men hvis du mangler hjælp til et erhvervsprojekt, så har vi selvfølgelig også din ryg. 

 

Som det fremgår af vores anmeldelser fra vores kunder, er vi altid fleksible og servicemindede. Derfor er det dine behov og ønsker, som er vores førsteprioritet. 

 

Læs nogle af vores kunders flotte anmeldelser her

Autoriseret og erfaren el-installatør på Østerbro

Det som har størst betydning, når man skal have lavet el-installationer er, at der er leveret et stykke arbejde af høj kvalitet, som også fungerer optimalt efterfølgende. 

 

Hvis du leder efter en elektriker på Østerbro, så er Lumida derfor det mest oplagte valg. Som autoriseret el-installatør har vi nemlig tilegnet os en hel del viden om alle slags el-installationer samt helt tjek på lovgivningen på området. 

 

Du kan derfor trygt lægge dine opgaver i vores hænder, for vores installationer er selvfølgelig autoriserede og kvalitetssikrede. Vi udfører altid et stykke arbejde på forsvarlig vis, og derudover benytter vi os udelukkende af materialer, som vi kan stå inde for. Derudover laver vi ikke bare installationer, men vi sørger selvfølgelig også for, at installationerne fungerer optimalt efterfølgende ved at lave el-syn. 

 

Bor du på Østerbro, og står og mangler en elektriker? Kontakt os her.

Holdbare løsninger som din elektriker på Østerbro

Udover at vi altid leverer et stykke arbejde og en service af høj kvalitet, forsøger vi også at være så tidseffektive som muligt. Vi tilbyder derfor også vores service over Facetime.

 

Det betyder, at vi hjælper hinanden med at løse opgaven. Du er altså arme og hænder, mens vi er kompetencer og øjne. På den måde slipper du for at afsætte mere tid end højst nødvendigt til en elektriker på Østerbro, og samtidig kan vi nemt hjælpe dig og komme videre til den næste opgave.

Det gælder selvfølgelig kun de lettere opgaver, hvor der ikke er behov for vi cykler ud til dig. Derudover kan det også hjælpe dig til at vide, hvad du en anden gang skal gøre – og så er du helt selvhjulpen, og har ikke brug for en elektriker til den samme opgave en anden gang. Smartere bliver det ikke. Læs om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Imødekommende og professionel elektriker på Østerbro

Vores elektriker er altid behagelig og imødekommende, såvel som vores service er i top. Vi mener, at det skaber de bedste resultater, på samme måde som vi altid anvender holdbare materialer og leverer et pålideligt stykke arbejde. Hos Lumida får du altså alt-i-en-pakken til dit projekt.

 

Det gælder altså, uanset om det er den helt store renovering, eller om det bare er små detaljer til dine el installationer, eller hvis du har andre ønsker, som vi kan skræddersy løsninger til.

 

Hvad venter du på? Trænger din ejendom eller lejlighed på Østerbro eller i nærheden af København til et friskt pust? Kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den mest funktionelle og bedste løsning til de el opgaver, du måtte have. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs også om bimåler, byggestrøm, strømbesparelse og energioptimering København.

Materialer af højeste kvalitet

Vi gør en forskel, og det gør vi, fordi vi ikke går på kompromis med kvalitet i de materialer, vi benytter i vores arbejde. Hvis det er muligt ønsker vi helst at bruge de aller mest bæredygtige materialer og genanvende, hvad der kan genanvendes. 

 

Hvis du skal have renoveret den gamle, og lidt ældre lejlighed i København, er det også vigtigt at benytte materialer af kvalitet. Det er essentielt for bygningen og konstruktionerne at de holder mange år frem. 

 

Når vores elektriker på Østerbro benytter materialer af kvalitet betyder det at dine installationer og ombygninger vil holde de næste mange år – og det er bæredygtigt. Både en fordel for din pengepung, miljøet og den smukke gamle lejlighed eller bolig. 

 

Ved renovering af el i din gamle lejlighed eller villa, er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om de antikke ting og de små gamle detaljer. Vores kompetente elektriker på Østerbro vægter dine omgivelser højt og passer på de små detaljer.

Rådgivning udover det sædvanlige

Ikke nok med at vi har kompetente og autoriserede elektrikere, som glædeligt kommer ud og hjælper dig med dine projekter – store som små – så kan vi også hjælpe med vejledning i, hvordan du sparer på strømmen i hjemmet. 

 

Vi har skrevet et par gode tips og tricks til dig, så du opnår den mest effektive strømbesparelse. Det kan nemlig både hjælpe din økonomi, men også bidrage til at du mindsker brugen af CO2 og lever mere miljøbevidst. 

 

Vores elektriker på Østerbro og alle andre steder i København er derudover også altid klar til at komme med et par tips om dine muligheder for strømbesparelse, når han er ude og hjælpe dig.


Derudover kan vi i vores renovering af el installationer, med vores el syn, montering af installationer eller meget andet, også hjælpe dig med en energioptimering København. Vores elektriker på Østerbro har den nyeste viden klar til dig.

Kontakt os her

Din lokale elektriker på Østerbro

østerbro elektriker

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Østerbro.

østerbro elektriker

Hvad er et el-tjek?

En af vores ydelser, som vi kan hjælpe dig med er vores el-syn / el-tjek. Men hvad indebærer et el-tjek? I et salg eller køb af en bolig, uanset om det er en lejlighed, villa, rækkehus eller anden bolig, skal du have foretaget et el-tjek og el-eftersyn.

 

Man foretager dette eftersyn ved overdragelse af en bolig. Denne attest som laves, er med til at bevise at der ikke er lavet ulovlige eller farlige el-installationer.

 

Denne type eftersyn laves ofte af en autoriseret elektriker/ elinstallatør. Det kan vores elektriker på Østerbro derfor hjælpe med. Vi laver en kontrol og ser dine installationer igennem, så du trygt kan sælge eller købe boligen. 

 

Du kan også få lavet et el-tjek, hvis du blot ønsker et overblik over dine installationer, så du ved, hvad du har liggende i vægge, gulve og loft. Prisen for et el-tjek kan variere alt efter typen af bolig og selvfølgelig størrelsen af boligen.

Find os i hele København og på Sjælland

Udover vores elektriker på Østerbro, finder du os også flere andre steder i København og hele Sjælland. Du kan læse meget mere om os, og undersøge hvor vi befinder os herunder eller kontakte os til en snak. 

elektriker Østerbro

Din lokale elektriker på Østerbro

Bedste elektriker på Østerbro

Læs vores seneste anmeldelser