Elektriker Nørrebro - miljøbevidst el-installatør fra Lumida

Står du og har brug for en elektriker på Nørrebro, som har de helt rette kompetencer og blikket for miljøvenlige og bæredygtige produkter? Det kan både være det helt store projekt på en byggeplads, men også et mindre projekt i det private hjem.

 

Uanset hvilket projekt, du står med på Nørrebro, som behøver en kyndig el-installatør, så har Lumida lige det, du står og mangler. Vores elektriker er nemlig erfaren og dygtig til det, han laver, så du kan med ro i maven booke en aftale med Lumida.

Kontakt os her

Din lokale elektriker på Nørrebro

elektriker nørrebro

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Nørrebro.

elektriker nørrebro

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Hos Lumida leverer vi ydelser på hele Nørrebro

Hos Lumida er vi altid klar til at hjælpe dig med diverse el-opgaver – store som små. Vi foretager nemlig større opgaver såsom nye elinstallationer til et nybyggeri, renovering og udskiftning af gammelt el. Hvis du blot har brug for en elektriker på Nørrebro til mindre opgaver, rykker vi hurtigt ud og klarer arbejdet for dig. Herunder får du et udpluk af de ydelser, vi tilbyder:

 

Installation af belysning og stik
Hos Lumida installerer og opsætter vi alle slags lys og lamper, og foretager os både store og små opgaver. Lampeopsætning kan for mange være en kompliceret ting, og det kan have stor betydning for ens indretning, hvad angår både opsætningen og belysningen. Det kan derfor være en god løsning af få en professionel elektriker til at kigge på det.

Lumida er en autoriseret elinstallatør, hvilket gør, at vi lovligt kan montere helt nye stik, så du får et pænt og holdbart resultat, som er ens i alle lokaler.

 

Installation af hvidevarer
Hvis du står overfor en større renovering af dit køkken eller badeværelse og derfor skal have udskiftet og installeret flere hvidevarer, vil Lumida kunne klare opgaven for dig. Vi udfører montering af diverse køkkenmaskiner og udstyr, så du står tilbage med et pænt og skarpt resultat, hvor monteringen er diskret og passende til dit hjem.

Du er derfor garanteret et veludført arbejde lavet ud fra gældende regler. Du er samtidig sikker på at forsikringen dækker, hvis der skulle opstå et uheld.

Læs om vores renovering af en moderne villa i Holte, hvor vi lavede en totalrenovering af diverse hvidevare i køkken og badeværelse, og hvor alt el-arbejde blev lavet ens i en moderne stil.

 

El-tjek/el-syn
Vi kommer gerne ud og laver professionelle el-tjek og el-eftersyn, hvor vi vil gå alt el igennem for at sikre, at det er opdateret og sikkert. Det er ikke et lovkrav, at der bliver lavet et el tjek, men hvis du overvejer enten at sælge eller købe et nyt hjem på Nørrebro, er det altid en god idé at få en autoriseret elektriker til at gennemgå kontrollen.

 

Udskiftning af el-tavle
Vi kan nemt og hurtigt udskifte din el-tavle til en nyere og mere moderne model. Alle boliger og lokaler skal i dag være forsynet med et fungerende HPFI-relæ som del af ens el-tavle. Relæet sikrer mod elektriske stød og udvikling af brand ved elektriske fejl. Hvis dette ikke virker eller slår fejl, kan vi hurtigt udskifte det til et nyt.

 

Sikkerhedsinstallationer – overvågning, alarm, dørtelefoner
Vi ønsker, at du altid skal føle tryghed i dit hjem, og det handler både om indbrud og anden sikring i hjemmet såsom brand. Her kan vi stå for at installere sikkerhedsdøre, overvågningskamera og alarmsystemer, som nedbriger risikoen for indbrud. Det er en effektiv løsning i både erhverv og privat boliger.

 

Læs fx også om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Kun en cykeltur væk

Vores elektriker gør sig desuden i at mindske klimaaftrykket, så derfor hopper han på cyklen til Nørrebro, når han skal ud og besøge kunder. Det gælder både i private hjem på Nørrebro og ude i erhvervslivet, herunder byggepladser og erhvervslokaler, og derfor sætter han ikke et nært så stort aftryk på miljøet, som andre konkurrenter gør.

 

Lumida er aldrig langt væk, og derfor er der heller ikke langt, når du rækker ud efter kommunikation og kontakt med os. Vi vil nemlig gerne være din sparringspartner fra start til slut, når vi opstarter et nyt projekt for dig, og derfor vil alle dine ønsker, meninger og holdninger også blive hørt, så du får netop det, du ønsker ud af det.

Er du usikker på, hvordan dit projekt skal løses, så kontakt gerne Lumida i dag via vores kontaktformular, og så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og dine drømme på Nørrebro.

 

Vi har åbent hele døgnet rundt også på helligdage, da man aldrig ved, hvornår der kan opstå problemer med strømmen. Har du derfor brug for en elektriker på Nørrebro, så rykker vi ud hurtigt og hjælper alle, som ringer til os efter en akut elektriker. Vi kan i hvert fald sikre dig svar indenfor 24 timer. 

 

Vær dog opmærksom på prisen, når det omhandler weekend og helligdage.

 

Du har også mulighed for at få et prisestimat på dit projekt, hvis du står og mangler tilbud på dit konkrete projekt på Nørrebro. Her vil vores elektriker vurdere omfanget og mulighederne, og derefter komme med et prisestimat for, hvad dit projekt kommer til at koste. Læs meget mere om vores priser her.

 

I mellemtiden kan du se mere til vores arbejde på vores Instagram profil.

Din lokale elektriker på Nørrebro

Bedste elektriker i Ballerup

Læs vores seneste anmeldelser