Elektriker Lyngby - Din autoriseret elektriker

Leder du efter en elektriker, der kan fikse alle dine el-udfordringer, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. Hos Lumida forstår vi os på at lave alle slags opgaver – store som små.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Din foretrukne elektriker i Lyngby

Hvis du vælger os som din elektriker, vil du være garanteret et professionelt og erfarent elselskab, der altid vil være klar til at give dig et konkurrencedygtigt pristilbud og plan for, hvordan vi bedst løser dit problem.

Kontakt os her

Hvem er Lumida?

Lumida er en kreativ elektriker virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet. Vi ønsker, at alle kunder bliver prioriteret lige højt, og vil gå fra et samarbejde med os, med en følelse af gensidig forståelse og et elektriker arbejde, der er veludført og holdbart.

Bevidsthed om miljøet er, som sagt, noget vi i virksomheden vægter højt, og som vi kan mærke, at der er efterspørgsel efter.

Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil, der forurener og er til skade for miljøet. Vi cykler ud til alle kunder, også selvom du bor i Lyngby, og har både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med.

 

Ved at cykle, er vi med til at mindske trafikken i København, og er hurtigt fremme hos jer i Lyngby. Når vi cykler, er vi heller ikke med til at optage jeres parkeringspladser. Vi er ikke kun bæredygtige, når det kommer til cyklen, vi har samtidig valgt kun at bruge materialer vi kan stå inde for, og vi forsøger altid at anvende bæredygtige elinstallationer.

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad tilbyder vi til kunder i Lyngby?

Hos Lumida er du sikret en professionel elektriker, der hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter på Frederiksberg og omegn. Vi har særligt erfaring med renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme på Frederiksberg og i København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Så tøv ikke med at kontakte os. 

Står den opgave, som du har brug for hjælp til, ikke på listen? Så kontakt os endelig, og så skal vi nok komme med et prisforslag og en plan for, hvordan vi bedst klarer din opgave.

Pris og kontakt

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Lyngby. Vi garanterer en svartid på under 24 timer. Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.

Kontakt os i dag

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Lyngby. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.

elektriker i Lyngby

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.