Elektriker Lyngby - Din foretrukne elinstallatør i Lyngby

Leder du efter en elektriker i Lyngby, som kan fikse alle dine el-udfordringer, så er vi  hos Lumida være klar til at hjælpe dig. Hos Lumida forstår vi os på at lave alle slags opgaver – store som små.

Hos Lumida får vores kunder altid en engageret fagmænd, der er klar til at finde den bedst mulige løsning til dig. Vores elektriker har med mange års erfaring fået en stor faglighed, som kendetegner vores el-service. Skal du bruge en elektriker i Lyngby, har vi et højt kompetenceniveau indenfor el teknik, hvor vi arbejder ud fra servicemindede-, professionelle- og miljøvenlige værdier.

Hvem er Lumida?

Lumida er en kreativ elektriker virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet. Vi ønsker, at alle kunder bliver prioriteret lige højt, og vil gå fra et samarbejde med os, med en følelse af gensidig forståelse og et elektriker arbejde, der er veludført og holdbart.

Bevidsthed om miljøet er, som sagt, noget vi i virksomheden vægter højt, og som vi kan mærke, at der er efterspørgsel efter.

Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil, der forurener og er til skade for miljøet. Vi cykler ud til alle kunder, også selvom du bor i Lyngby, og har både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med.

Ved at cykle er vi med til at mindske trafikken i København, og er hurtigt fremme hos jer i Lyngby. Når vi cykler, er vi heller ikke med til at optage jeres parkeringspladser. Vi er ikke kun bæredygtige, når det kommer til cyklen, vi har samtidig valgt kun at bruge materialer vi kan stå inde for, og vi forsøger altid at anvende bæredygtige elinstallationer.

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Kontakt os her

Din lokale elektriker i Lyngby

lyngby elektriker

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker i Lyngby.

Udover at være din lokale elektriker i Lyngby, er vi også den nye generation i branchen. Det kommer blandt andet til udtryk i vores moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

Har du måske nogensinde set en elektriker i Lyngby komme cyklende til sine el-opgaver? Nej vel? I hvert fald ikke før du har mødt Lumida.

lyngby elektriker

Hvad tilbyder vi til kunder i Lyngby?

Hos Lumida er du sikret en professionel elektriker, der hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter i Lyngby og omegn. Vi har særligt erfaring med renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme i og omkring København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Så tøv ikke med at kontakte os.

Står den opgave, som du har brug for hjælp til, ikke på listen? Så kontakt os endelig, og så skal vi nok komme med et prisforslag og en plan for, hvordan vi bedst klarer din opgave.

 

Det kan være svært at finde det helt rigtige tilbud fra en elektriker, hvis el problemet ikke er akut, men i stedet indebærer et større projekt. Her kan mange have svært ved, at overskue præcist hvilket behov de har, da det ikke er til at vide hvor meget der er behov for at blive lavet.

 

Hvorvidt der er tale om store eller mindre opgaver, er det altid en god ide først at få en autoriseret el installatør til at se på det, så du derefter, i fællesskab med elektrikeren, kan finde frem til den bedste løsning for dig i Lyngby.

Det siger vores kunder

Troels Kranker
Read More
Mathias var lynhurtig til at svare min henvendelse, til at komme forbi og til at lave opgaven. Jeg vil anbefale ham til alle. Og meget konkurrencedygtige priser.
Aske Honore
Read More
Ved en totalrenovering har Lumida udført det elektriske arbejde! Høj ekspertise, god kommunikation, punktlig og altid klar til sparring og spørgsmål omkring optimal løsning på udfordring - Vil helt klart benytte Mathias igen, når det bliver nødvendigt!
Katja Kopke
Read More
Super god og hurtig service. Jeg kontaktede Lumida tirsdag, da jeg havde en hasteopgave, som skulle klares inden ugens udgang. Mathias kom allerede dagen efter og leverede et solidt stykke arbejde.

Pris på en elektriker i Lyngby

Prisen på el arbejde kan variere meget, alt efter hvad der skal laves, hvor avanceret det er, hvor lang tid det tager og hvor meget sikkerhedskontrol der behøves. I forbindelse med el arbejdet kan der typisk godt opstå arbejde, som ikke vil kunne være synligt for dig, men som samtidig er meget vigtigt for det samlede færdige produkt.

 

Hvis prisen er meget vigtig for dig, anbefaler vi derfor, at du sætter dig ind i vores elektriker priser før du bestiller hos os. Ved større opgaver såsom boligprojekter som kræver meget el arbejde, kan du altid bestille et prisestimat, hvor du kan udfylde vores kontaktformular, som vi inden for 24 timer vil vende tilbage på.

 

Hos Lumida ønsker vi, at kunne levere et færdigt produkt til vores kunder som er lavet med høj kvalitet og med løsninger, der er udarbejdet efter dine præcise behov.

 

Af respekt for både din og vores tid gør vi en dyd ud af, altid at lave alt vores el arbejde  rigtigt første gang. Vores el arbejde bliver samtidig kun udført med materialer, som vi kan stå inde for og som giver et holdbart og præcist resultat. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet vil vi hurtigt være i dialog med dig, så vi kan finde den bedste løsning på problemet.

 

Ved mindre el opgaver kan disse bedst løses på timebasis. For 20 kr. I minuttet inklusiv moms, kan vi via Facetime undersøge din opgave, og guide dig hvis vi mener, at det er en opgave som du selv kan løse, eller hvor det giver mening at få et indblik i opgaven, inden vi rykker ud.

 

I hverdagene fra 07-16 er vores timepris på 495 i timen eksklusiv moms, hvis opgaven har behov for at blive løst via overarbejde, vil det koste 795 i timen eksklusiv moms. Dette gælder hverdagene fra 16-07 og i weekenden og helligdage.

Vi står klar til at hjælpe dig i Lyngby

Mangler du en professionel og pålidelig elektriker i Lyngby? – Så følg står vi klar.


For et komme i gang med dit næste el-projekt kan du kontakte os gennem vores kontaktformular. Her indsætter du enkelte kontaktoplysninger, samt hvilken hjælp du ønsker vores elektriker til. Vi kontakter dig efterfølgende indenfor 24 timer med et prisestimat.

Vi bestræber os på at levere en yderst høj service til vores kunder i Lyngby og resten af København, og det er vigtigt for os, at du kan komme hurtigt i gang med dit projekt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris og en autoriseret elektriker til at tage sig af dine opgaver, for vi ved, at det kræver både faglighed og ekspertise at lave et godt el-arbejde.


Vi skræddersyer el løsninger efter netop dit projekt i Lyngby, så du er sikret den mest optimale løsning med vores elektriker. Derfor er der efterfølgende mulighed for et personligt- eller telefonisk møde, hvor vi i fællesskab gennemgår det brugbare- og prisvenlige løsningsforslag til dit el arbejde. 


Under arbejdet vil der være en løbende dialog, så vi kan sikrer, at du som kunde bliver tilfreds med løsningen og det endelige resultat. Under- og efter forløbet er du velkommen til at kontakte os, vedrørende spørgsmål eller andet, som kan opstå ii forbindelse med arbejdet med en elektriker i Lyngby.


Andet: Læs også her om hvordan vi får flere og flere henvendelser.

Derfor er vi kundernes foretrukne elektriker i Lyngby

Hos Lumida er kundene en top prioritet, og derfor er alle vores medarbejdere både servicemindede, dygtige og autoriserede elektrikere. Vi har mange års erfaring og ekspertise, så vi kan med garanti også hjælpe med den helt rigtige og prisvenlige løsning til dig.

 

Vi løser både store og små opgaver for private og erhvervsdrivende i Lyngby. Vi udfører vores el arbejde med holdbare løsninger, så du afslutningsvis bliver tilfreds med resultatet. Vi hjælper dig, hvor behovet end er, omend det er private opgaver eller mere omfattende erhvervsopgaver i Lyngby. 

 

Hvis du, som privatperson, har brug for hjælp til opsætning af lamper, klimaanlæg, stikkontakter eller noget helt fjerde, så står vores elektriker klar til at levere en høj service og en effektiv udførsel af opgaven med en miljøvenlig tilgang.

 

Vi hjælper også erhvervsdrivende i Lyngby og resten af København med alt fra belysning i butik eller kontor til større byggeprojekter.

Gør som mange før dig, og book Lumida til dit næste el-projekt i Lyngby, hvis du ønsker en miljøvenlig- og effektiv løsning. 

MINDRE OPGAVER LØSES BEDST PÅ TIMEBASIS

Timepriser

Facetime

DKK 20 /min. inkl. moms
  • Du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven
  • Minimum 15 min.

En dags
elektriker

DKK 495 /timen ekskl. moms
  • Fra 07 - 16 i hverdagene inkl. miljøtillæg
  • Minimum 1.5 time - derefter pr. påbegyndte halve time
Populær

Planlagte overarbejde

DKK 795 /timen. ekskl. moms
  • Fra 16 - 07 i hverdagene og hele lørdage, søndage og helligdage
  •  

Kontakt os i dag

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Lyngby. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. 

 

Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.

elektriker lyngby

Din lokale elektriker i Lyngby

elektriker i Lyngby

Læs vores seneste anmeldelser