Elektriker København - Din autoriserede el-installatør

Er du på udkig efter en autoriseret elektriker i København? Så er du landet det helt rette sted. Lumida er et professionelt og kompetent team af elektrikere med alsidige evner inden for el-installation.

5/5

Læs vores seneste anmeldelser

Hos Lumida får du

FÅ ET TILBUD

Hos Lumida hjælper vi med alle typer af opgaver – store som små, og vi har både erfaring fra privat og erhverv. Vi har altså mange kompetencer med i elektriker værktøjskassen, og du kan derfor forvente en professionel elektriker i København. 

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Lumida priser

Hos Lumida tror vi på, at kvalitet og pris hænger sammen, og vi mener, at alle skal have råd til god kvalitet. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig pris, så du kan være sikker på, at du ikke betaler overpris for din elektriker i København.

 

Det vil sige, at du blandt andet kan forvente at betale omkring 299 kr., for vores service over Facetime på 15 min., som normalt kan komme til at koste helt op til 975 kr. hos vores konkurrenter. Vi tager altså kun 20 kr./ min. inkl. moms for et opkald via Facetime.

 

Er det en opgave, som kræver, at vi kommer ud på din adresse, koster vores arbejde kun 495 kr. / t. ekskl. moms – og da vi er på cykel, skal du heller ikke betale for vores parkering.

 

Som noget helt særligt, tilbyder vi hos Lumida skræddersyede serviceaftaler, så du kan være sikret en fast service til faste priser, som vi tilpasser dit behov. Kunne du tænke dig at høre mere om vores faste serviceaftaler for en elektriker i København, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

 

Se her hvordan du effektivt får den bedste strømbesparelse.

Altid god service hos din elektriker i København

Udover, at vi hos Lumida gør vores absolut bedste for at yde en god service, når vi er ude hos dig, så tror vi også på, at den service skal afspejles, når du kontakter os – om så det er første eller femte gang. 

 

Vi forsøger derfor altid at svare tilbage hurtigst muligt, når du kontakter os gennem kontaktformularen her på vores hjemmeside, og vi har altid vores telefon i nærheden, hvis du forsøger at kontakte os på vores tlf.nr.: 50 20 07 50. 

 

Hos Lumida tror vi på, at du altid skal kunne komme i kontakt med din elektriker, om så det er i København eller andre steder i landet.

 

 Lige nu er Lumida kun at finde i København, så er du bosat i hovedstaden, så er du med os sikret en elektriker, der svarer hurtigt, kan klare alle opgaver – store som små, altid udøver en god service og er miljøbevidste. 

 

Kunne du tænke dig at høre mere om vores faste serviceaftaler for en elektriker i København, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Hos Lumida tror vi på, at man kommer længst i servicen med en personlig og venlig betjening. Du får derfor en smilende elektriker i København, som står klar til at hjælpe og svare på alle dine spørgsmål – også over Facetime, hvor du nemt kan booke en tid, når det passer dig.

 

Hos Lumida er vi stolte af altid at lave et stykke kvalitets arbejde, som er rigtigt første gang – hver gang, så du både kan være tryg og fuldt ud tilfreds med vores service. Vi har desuden fået gode anmeldelser i forskellige test og guides for København. 

 

Har du brug for hjælp til byggestrøm eller energioptimering København? Så læs med her. 

Din moderne elektriker i København

Som sagt er vi hos Lumida meget miljøbevidste, og derfor har vi valgt at skifte bilen ud med cyklen. Det i sig selv gør os nok til en mere moderne elektriker end de fleste, men udover det er vi også aktive på diverse sociale medier, så du på forhånd kan se, hvad du kan forvente dig af din elektriker i København. 

 

Udover at vores Instagram er æstetisk flot, hvis vi selv skal sige det, og derfor byder på andet end de kedelige billeder, man normalt ville forbinde med elektriker-opgaver, så poster vi også tips og tricks til, hvordan du vælger den rette pære til din lampe og meget mere. 


Hos Lumida er vi altså helt transparent i alt fra vores opgaver og kommunikation til vores forretning. Vi er en elektriker i København, som du snildt kan stole på og føle dig tryg ved – for spørger du os, så er trygheden til din elektriker noget af det vigtigste.

Kontakt os her

Din lokale elektriker i København

elektriker københavn

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker i København.

elektriker københavn

Derfor skal du vælge Lumida

Vi mener selv, at vi er den bedste elektriker i København, og det er ikke uden grund. Vi bestræber os nemlig altid på at overgå vores kundernes forventinger – og de er altid, som de bør være, høje. 

 

Derudover kan vores elektrikere klare alle opgaver, uanset om det er for private eller erhverv. Så om du mangler en elektriker i København som privatperson, eller om det er din virksomhed, som er på udkig, så kan I få alle elektriske opgaver samlet under ét tag. 

 

Vi er kvalitetsbevidste, imødekommende, erfarne og effektive elektrikere i København. Vi er eksperterne, og vi ved, hvor vigtigt det er med et flot og usynligt resultat. Så hvorfor ikke vælge eksperterne, og sikre et flot og langvarig resultat af det projekt, du har brug for hjælp til?

 

Er du stadig ikke overbevist, så tjek, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os.

Fra elektriker ydelser til sikkerhedsinstallationer

Som ovenstående indikerer, laver vi alle slags el opgaver og installationer i København, som også indebærer sikkerhed. Af elektriker ydelser er nogle af de hyppigste, udskiftning af el-tavle, så du får en helt ny og moderne tavle, som er sikkerheds optimeret.

Hvis du skal bruge hjælp til at installere nye hvidevarer i dit køkken eller badeværelse, kommer vi gerne forbi dig i København, og løser det for dig. Vores ekspertise går på, at installere diskrete og moderne elløsninger, så du får et flot resultat som passer ind i dit hjem.

Derudover foretager vi diverse el-tjek og el-eftersyn, så du altid er sikker på, at dit el i boligen er optimeret og sikkert, når du for eksempel skal sælge eller købe nyt.


Så du kan føle dig tryg

Af sikkerhedsmæssige ydelser kan du roligt kontakte os hos Lumida, da vi foretager os mange forskellige løsninger, som gør dig tryggere i dit hjem. Vores arbejde har primært fokus på at forhindre den utryghed, som relaterer sig til indbrud og anden form for fysisk sikring i hjemmet.

Vi kan eksempelvis installere en elektronisk adgangskontrol for både erhverv og private hjem. Moderne låsesystemer som dette, kan øge en følelse af tryghed. Det samme vil installeringen af sikkerhedsdøre, overvågningskamera og andre alarmsystemer. Udskiftning af gammelt el og stofledninger, vil samtidig sikre hjemmet bedst muligt mod brand.

Udover at skabe større tryghed, vil alle vores installationer være både smarte og funktionelle. Vi laver nemlig vores installationer ud fra en stor viden om teknologien bag og hvordan man bedst arbejder med det.

Lumidas tilfredse kunder i København

Hos Lumida er vores højeste prioritet, at vi leverer et arbejde, som vores kunder er yderst tilfredse med. Derfor er vi også stolte af, at vores kunder har skrevet nogle flotte anmeldelser om vores arbejde.

Hvis du leder efter en elektriker i København, så er Lumida altså et oplagt valg. Ifølge vores kunders anmeldelser har vi nemlig altid en masse gode forslag til forskellige løsninger, som passer lige netop til det behov, du har.

Hos Lumida er vi fleksible og servicemindede, og derudover bestræber vi os altid på at komme til tiden, for hvem har tid og overskud til en elektriker, der ikke overholder sine aftaler?

Uanset hvor du befinder dig i København, så er Lumida et oplagt valg, hvis du har brug for hjælp med dine el-installationer og står og mangler en kompetent og effektiv elektriker.

Se nogle af vores kunders anmeldelser her.

Autoriseret elektriker i København

Hos Lumida er du sikret at få en autoriseret el installatør, så du er sikret tryghed i hjemmet. I Danmark er det ulovligt at udføre autoriseret arbejde uden autorisation. På den måde kan man føle sig mere sikker, når det gælder håndværkerarbejde. Især ved årlige kontrol af håndværkerarbejdet, som udføres regulært i København og ældre ejendomme, er det vigtigt med autoriserede håndværkere.  

 

Det er vigtigt, når det gælder sikkerhed i ejendomme, at forebygge og undgå at forårsage brandskader eller andre former for skader. Du kan altid tage et tjek på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, hvis du er i tvivl, eller hvis du skal være sikker på, at din elektriker i København er autoriseret. Du kan altid forvente et højt fagligt niveau samt ordentligt el arbejde med Lumida.

 

Det er sikkerhedsstyrelsen, som udsteder autorisation i Danmark, hvor du derfor også kan finde vores autorisation. Hvis ikke du befinder dig i København eller på Sjælland, er det også her, du kan tjekke op på forskellige virksomheder, og om hvorvidt de er autoriseret el installatører eller ej. Du er sikret en el installatør, som har høj faglighed, og som kan løse utallige elektriker opgaver.

Vores elektriker specialisering i København

Vores specialisering er især renovering af ældre ejendomme eller lejligheder i København, hvor det er vigtigt at gå omhyggeligt til værks, hvis man skal udføre arbejdet på bedste vis. 

 

Ligeledes er vi behjælpelige til både store og små projekter, så i er sikret et ordentligt stykke håndværk, når det omhandler forskellige former for el arbejde.

 

Har I et projekt, hvor I overvejer, om der skal en elektriker til at hjælpe? Det kan altid virke mindre omfattende, før man går igang. Men hos Lumida får I et gratis og uforpligtende tilbud til jeres projekt. Gennem et opkald kan I få gratis tips til, hvordan vi kan tilgå projektet, eller I kan udforske hjemmesiden, hvor vi her vidensdeler. 

 

Vi deler blandt andet ud af tips og tricks til el renovering, hvordan man sikrer sig flere strømbesparelser, eller hvordan en bimåler kan hjælpe dig. Du kan læse meget mere om de forskellige emner, eller du kan blive inspireret til, hvordan vi, som elektriker i København, kan hjælpe jer med jeres projekter. 

Yderligere kan I derhjemme skære ned på jeres el forbrug i hverdagen – læs endelig nogle af vores anbefalinger i forbindelse med strømbesparelse.

Skab et moderne hjem i København

I vores case omhandlende en renovation af en villa i holte, kan du her se hvordan vi lavede en totalrenovering af alt el arbejde, så kunden fik skabt et moderne hjem med en råd tråd fra kælder til 1. Sal. Vi valgte at udskifte alle stikkontakter og afbrydere til samme moderne slags, som skabte en skarp linje i hele huset.

Derudover udskiftede vi el-tavlen, så den nu havde en udvidelse til en el-bil. Vi opsatte derudover spots overalt i huset og lavede diverse moderne og skarpe installationer til køkkenet, efter kundens præcise ønsker og behov. Alle installationerne var lavet skjult og med materialer af høj kvalitet.

Vi har et motto, der lyder; “Arbejdet er gjort godt, når du ikke kan se, hvad der er blevet lavet” og med det menes der arbejde af kvalitet, som ikke generer vores kunder. Vi afleverer altid et projekt veludført. Se nærmere på vores arbejde udført i villaen i Holte, så du eventuelt kan se mulighederne med Lumida, og få inspiration til hvad vi kan gøre for dig og dit hjem.

Såfremt du ønsker el arbejde, som har i et moderne udtryk, mener vi også, at mange af de installationer vi laver som elektriker, har et tidsløst udseende. På den måde bliver jeres hjem præget af moderne og dog tidsløse el installationer, som gør jeres bolig mere værd både æstetisk men også rent praktisk, hvilket især er passende i ældre ejendomme i København.

Lumidas tilfredse kunder i København

Hos Lumida er vores højeste prioritet, at vi leverer et arbejde, som vores kunder er yderst tilfredse med. Derfor er vi også stolte af, at vores kunder har skrevet nogle flotte anmeldelser om vores arbejde.

Hvis du leder efter en elektriker i København, så er Lumida altså et oplagt valg. Ifølge vores kunders anmeldelser har vi nemlig altid en masse gode forslag til forskellige løsninger, som passer lige netop til det behov, du har.

Hos Lumida er vi fleksible og servicemindede, og derudover bestræber vi os altid på at komme til tiden, for hvem har tid og overskud til en elektriker, der ikke overholder sine aftaler?

Uanset hvor du befinder dig i København, så er Lumida et oplagt valg, hvis du har brug for hjælp med dine el-installationer og står og mangler en kompetent og effektiv elektriker.

Se nogle af vores kunders anmeldelser her.

Få et tilbud

Står du og mangler en kompetent og serviceminded elektriker i København? Så er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig hos Lumida.

Vi går ind for at hjælpe alle og enhver, hvilket også betyder, at vi både kan træde til, hvis du har brug for hjælp i din private bolig, men vi hjælper også hellere end gerne, hvis du står og mangler en professionel elektriker til et bestemt erhvervsprojekt. 

Hvis du er på jagt efter en elektriker i København til dit specifikke boligprojekt, så laver vi meget gerne et prisestimat til dig. Prisestimatet er både gratis og uforpligtende, hvilket også betyder, at du endelig ikke skal holde dig tilbage med at kontakte os, for vi vil hellere end gerne hjælpe!

 

Hos Lumida går vi op i ærlighed og gennemsigtighed i måden vi arbejder på. Derfor laver vi også realistiske og skræddersyede løsninger til dig, der mangler en elektriker. Yderligere arbejder vi altid fleksibelt, og vi udfører opgaver professionelt. Vi er altid klar på en udfordring, så du kan få det drømmehjem, du ønsker. 

 

Få sparring fra eksperter på renovering af el installationer, og hvordan vi kan finde en god løsning til hvilket som helst problem. Kontakt os her, og få et prisestimat indenfor kun 24 timer, der er baseret på netop dit boligprojekt i København, så du er klar over hvad du præcis, kan forvente.

 

Kontakt os her, og få et prisestimat indenfor kun 24 timer, der er baseret på netop dit boligprojekt i København, så du er klar over hvad du præcis, kan forvente.

københavn elektriker

Din lokale elektriker i København

elektriker i København

Læs vores seneste anmeldelser