Elektriker i København

Er du på udkig efter en autoriseret elektriker i København? Så er du landet det helt rette sted. Lumida er et professionelt og kompetent team af elektrikere med alsidige evner inden for elinstallation.

Vi tilbyder en top service til både privat og større erhvervsprojekter. Hos os finder du et team af elektrikere med hænderne godt skruet på, som laver kvalitetsarbejde til en fordelagtig pris.

Din lokale elektriker i hele København​

Om du bor i Valby, på Amager eller i central København kan du regne med Lumida. Vi er miljøbevidste elektrikere, som har byttet bilen ud med cykel, og som hurtigt og nemt kan komme rundt i hele hovedstadsområdet.

 

Du finder hverken en opgave for stor eller for lille til Lumida. Her sættes der en ære i håndværket og helhedsoplevelsen for vores kunder. Derfor er der lagt stor fokus på alt fra udarbejdelsen af arbejdet, til servicen du vil opleve.

 

Hos Lumida tror vi på, at man kommer længst i servicen med en personlig og venlig betjening. Du får derfor en smilende elektriker i København, som står klar til at hjælpe og svare på alle dine spørgsmål – også over Facetime, hvor du nemt kan booke en tid, når det passer dig.

 

Hos Lumida er vi stolte af altid at lave et stykke kvalitets arbejde, som er rigtigt første gang – hver gang, så du både kan være tryg og fuldt ud tilfreds med vores service.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hos Lumida får du

Her får du en alsidig service med høj kvalitet, hvor fokus er på at lave det absolut bedste arbejde. Vi laver alle former for arbejde inden for elinstallation i København, og tilbyder blandt andet

Derudover får du en serviceminded elektriker i København, som har mange års erfarring, og tilbyder sin service døgnet rundt.
Har du en akut situation? Så tøv ikke med at kontakte os.

Lumida priser

Hos Lumida tror vi på, at kvalitet og pris hænger sammen, men også at alle skal have råd til god kvalitet. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig pris, så du kan være sikker på, at du ikke betaler overpris for din elektriker i København.

 

Det vil sige, at du blandt andet kan forvente at betale omkring 299 kr., for vores service over Facetime på 15 min., som normalt kan komme til at koste helt op til 975 kr. hos vores konkurrenter. Vi tager altså kun 20 kr./ min. inkl. moms for et opkald via Facetime.

 

Er det en opgave, som kræver, at vi kommer ud på din adresse, koster vores arbejde kun 649 kr. / t. inkl. moms – og da vi er på cykel, skal du heller ikke betale for vores parkering.

 

Som noget helt særligt, tilbyder vi hos Lumida skræddersyet serviceaftaler, så du kan være sikret en fast service til faste priser, som vi tilpasser dit behov. Kunne du tænke dig at høre mere om vores faste serviceaftaler for en elektriker i København, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292