Elektriker Holte - Din autoriseret elektriker

Er du på udkig efter en elektriker i nærheden af Holte? Så er du kommet til det helt rigtige sted, hos Lumida tilbyder vi alt med el både i det private og i erhverv. 

Lumida er svaret på alle dine spørgsmål. Vi er din lokale elektriker i Holte og tilbyder professionel rådgivning og udførelse af el-arbejde til både private og erhverv.

Mangler du en elektriker i Holte? - Kontakt Lumida i dag

Hos Lumida tilbyder vi en autoriseret el installatør, som kan hjælpe med projekter som både er store eller små. Vi har mulighed for, at hjælpe dig med installationer hvad end om det er privat eller erhverv.   

 

Lumida din elektriker i nærheden af Holte 

Er du på udkig efter en elektriker i nærheden af Holte? Så er du kommet til det helt rigtige sted, hos Lumida tilbyder vi alt med el både i det private og i erhverv. I Holte er der alt fra gamle lejligheder til forskelligartede byggeprojekter, hvor alle projekter har tilfælles, at der er behov for nænsomt og autoriseret elektriker arbejde.

så hvem er vi hos Lumida?

Hos Lumida vil vi lave et opgør med den gammeldags elektriker, vores koncept er at være en miljøbevidst virksomhed. Vi bevæger os nemlig rundt således, at vores elektriker ankommer på cykel og dermed ikke optager parkeringspladser eller sidder fast i morgentrafikken på samme måde, som andre virksomheder kan gøre. Så når du vælger Lumida som elektriker i Holte, støtter du grøn energi.

Udover at vi gør vores for at passe på miljøet, er vores prioritering at udføre opgaver, store som små, med fokus at levere et kvalitetssikret håndværk i dit hjem, i din virksomhed, eller hvor du ellers har behovet i Holte.

Vi er friske på ethvert projekt, så hvis du går rundt med et projekt i tankerne, som har behov for små eller store el-installationer er det muligt at få et prisestimat indenfor 24 timer. Det er kun fordelagtigt at have en professionel elektriker til at ordne de opgaver, som kræver faglighed og ekspertise.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Fordele vi tilbyder som elektriker i Holte

Vi ved, hvor vigtigt det er med en autoriseret el-installatør, da arbejdet kræver viden om ikke blot lovgivning men også er en absolut nødvendighed at lave et sikkert håndværk.

 

Hos os kommer sikkerhed i første række, og vi kan med garanti stå inde for de materialer, vi bruger. Vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse, med de opgaver vi laver.

Vores motto er 100% gennemsigtighed, hvorfor vi også vægter en høj kundekontakt med dem, som bruger os. Du kan se et udpluk af vores tidligere cases, hvor du her kan læse om en tidligere case i Holte, hvor der var behov for en elektriker til at udforme den drømmebolig, der var i tankerne hos kunden.

Hvad kan vi tilbyde vores kunder i Holte?

Hos Lumida rådgiver og udfører vi el-installationer i Holte og København og tilbyder blandt andet:

Det er kun nogle af de opgaver, vi udfører, og I skal være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Så kan vi sammen tale om de el-installationer I mangler en elektriker til.

Læs også om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Hvorfor du skal vælge Lumida

Uanset hvilket slags projekt man står med, er det vigtigt at vælge en el installatør som forstår sig på vigtigheden af gode og holdbare materialer, samt et stykke arbejde som er udført på bedste vis, og som man kan stå inde for. Vi er et elektriker firma, som vægter lige netop dette og garanterer altid god service.

 

Som fremtiden nærmer sig, er bæredygtighed og kvalitet vores vigtigste kerneelementer, som vi forsøger så vidt at implementere, i alt hvad vi gør. Så du skal vælge Lumida som din elektriker til projekter i Holte, fordi vi tør tænke i nye baner, hvilket viser sig i vores arbejdstilgang men også i det færdige produkt, vores kunder ender ud med.

 

Uanset hvilke drømme du måtte gå med til din bolig eller fremtidige projekter, er Lumida et elektriker firma som skræddersyr løsninger til jeres behov. Hvad end du har udfordringer i dit private hjem eller på arbejdspladsen i Holte, er der rig mulighed for, at få løsninger og tilbud fra vores professionelle el installatør.

Brug for en elektriker i Holte?

Få styr på dine projekter og kontakt Lumida i dag. Vi har masser af erfaring og er klar på at hjælpe dig med dine el-installationer – store såvel som små opgaver. Så hvis du vil forsøge dig med en elektriker på cykel i Holte, kan du altid tjekke vores priser, så vi sammen kan finde ud af, hvad du mangler.

Med vores ekspertise og fra erfaring ved vi, at det ikke er alle projekter, hvor der er behov for en autoriseret el installatør på stedet. Det kan også være, at der opstår noget akut, hvor der er behov for en autoriseret el installatørs vurdering. Vi har derfor også udformet mulighed for, at vi kan kontaktes over facetime efter aftale.  

Vi tilbyder nemlig Facetime opkald, hvis der er behov for online sparring, eller der er trang for at tale med en elektriker, inden I kaster jer ud i et stort projekt. Hos Lumida har vi især erfaring indenfor renovering af ældre lejligheder og ejendomme både i Holte og andre steder i hele København samt dertilhørende yderområder.

Læs også om bimåler, byggestrøm, strømbesparelse og energioptimering København.

Bedste elektriker i Holte

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.