Elektriker Hellerup - Miljøbevidst og nytænkende elektriker

Skal du bruge en hjælpende hånd til forskellige el-installationer til dine projekter? Lumida er blot et opkald væk, når du skal bruge en elektriker i Hellerup. Vi udfører el-arbejde for private såvel som til erhverv.

Lad Lumida stå for varetagelsen af alle dine el-installationer, både store som små. Vi har erfaring indenfor de små installationer er lamper, men også de helt store installationer.

Din elektriker i Hellerup

Modtag professionel rådgivning fra nogle, som har kendskab og erfaring til området. Hos Lumida værner vi om den gode kvalitet, både i form af servicen og de materialer, der anvendes til arbejdet. Du har mulighed for at udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit projekt i Hellerup af en elektriker fra Lumida.

 

Hos Lumida går vi op i originalitet, kvalitet og miljøbevidsthed, og det kan mærkes. Vores elektriker cykler rundt til vores kunder og sparer derfor både dig penge for parkering, men sparer også på den samlede udledning af CO2 – og det gælder også din kommende elektriker i Hellerup. 

 

Vores elektriker i Hellerup laver el-installationer i specielle renoveringsprojekter i gamle lejligheder, men også installationer i nye byggeprojekter. Ingen udfordring er for stor for Lumida.

 

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Nytænkende elektriker i Hellerup

Lumida er et lille team af kompetente og professionelle elektrikere, som altid sætter kundens behov først. Vi afdækker de fleste behov, i alt fra el-installationer af lamper, overvågnings- og alarmsystemter til el-syn med tilstandsrapport og erhvervsinstallationer. 

 

Alle vores ydelser, som din elektriker i Hellerup udfører, er med øje for de gode kvalitetssikre materialer samtidig med at dit el til projektet er skræddersyet til netop dit behov. Vores elektriker i Hellerup tænker ud af boksen og kan derfor vejlede og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Du kan allerede i dag få et prisestimat på dit projekt.

Vi gør os i kvalitet til god pris, og vores timepris ligger derfor på 495 kr./timen. Men ikke nok med den gode pris, er vi også omstillingsparate og foretager digitale rådgivninger på dit el. 

Du har mulighed for at kontakte os og få en online vejledning til dit projekt, hvis du ønsker det. Det koster blot 20 kr./min for konsultationen.

Tips og tricks fra din elektriker i Hellerup

Vores erfarne elektrikere fra Sjælland oplever mange spørgsmål løbende gennem deres tid. Og vi tænker derfor at dele ud af nogle af vores tips og tricks til din el i Hellerup. 

Vi anbefaler først og fremmest, at du tænker strømbesparelse ind i din dagligdag, din adfærd og dine valg af produkter. Tænk over følgende tre punkter:

  • Husk at slukke lyset, når du forlader rum og bolig – du kan købe censorer, som hjælper med at slukke lys i rum uden aktivitet
  • Benyt produkter, som besparer strømmen, såsom LED-pærer.
  • Køb forlængerledninger med sluk funktion, så strømmen ikke unødvendigt løber gennem ledningerne

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, og en elektriker, i Hellerup for flere tips og tricks eller rådgivning til dit næste projekt.

Vi udfører både rådgivning og el-installationer på store, såvel som små, projekter i alt fra små boligprojekter i det private til større erhvervsprojekter med komplekse el-installationer og behov for detaljerede og præcise tilstandsrapporter og løbende el-syn.

 

Læs også om el renovering og akut elektriker på vores side.

Bedste elektriker i Hellerup

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.