Elektriker Frederiksberg - Din autoriseret elektriker

Står du, og mangler en erfaren elektriker til løsning af diverse projekter på Frederiksberg, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. Lumida forstår sig på at løse alle opgaver – store som små.

Hvad tilbyder vi til kunder på Frederiksberg?

Hos Lumida er du sikret en professionel elektriker, der hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter på Frederiksberg og omegn. Vi har særligt erfaring med renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme på Frederiksberg og i København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi rådgiver og udfører el installationer på Frederiksberg og i København, og tilbyder blandt andet

Derudover får du en serviceminded elektriker i København, som har mange års erfarring, og tilbyder sin service døgnet rundt.
Har du en akut situation? Så tøv ikke med at kontakte os.

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Kontakt os her

Din lokale elektriker på Frederiksberg

frederiksberg elektriker

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Frederiksberg.

 

Vi har valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil, der forurener og er til skade for miljøet. Vi cykler ud til alle kunder på Frederiksberg og i København, og har både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med.

 

Med dette mindsker vi trafikken, og er hurtigt fremme hos jer i Frederiksberg, og optager desuden ikke jeres parkeringspladser.

frederiksberg elektriker

Hvorfor vælge Lumida som din elektriker på Frederiksberg?

Der er mange grunde til, hvorfor du skal vælge Lumida som din el installatør på Frederiksberg eller i København. Udover vores bæredygtige tilgang, er det værd at have os som elektriker, da vi er eksperter på ældre lejligheder og ejendomme, hvilket er vores speciale. Vi har en del erfaring og særlige løsninger til, hvordan man behandler projekter af denne slags.

 

Når det gælder ældre bygninger, skal man gå nænsomt til værks og have styr på sit område. Det kan være et komplekst område, og det er ikke noget enhver elektriker kan udføre. Udover at der er en hel del lovgivning på området, er der også en del retningslinjer, som skal overholdes, for at det er sikkert og trygt.

 

Om du har et lille eller stort projekt på Frederiksberg, er det værd at have en professionel elektriker indover, som kan yde rådgivning eller skræddersy løsninger til din drømme bolig. Hvis du har behov for mere funktionelle el installationer til din bolig, kan det også være en fordel at have talt med en elektriker, som kan sit kram.

Hvad kan Lumida gøre for dig?

Hos Lumida arbejder vi med en fuldkommen transparent arbejdstilgang. På den måde sikrer I, at jeres elinstallationer bliver, som I ønsker, samtidig med at vores elektriker udfører arbejdet med respekt for ejendommen. Vi mener, at det bedste arbejde en elektriker kan lave, er det, man ikke kan se, hvilket vi i høj grad stræber efter.

 
På Frederiksberg og nærmest hele København, er det især vigtigt at få en autoriseret el installatør ud, da sikkerhedsinstallationer er vigtige især i hovedstaden, da det kan gå grueligt galt uden. Det er noget, vi sagtens kan hjælpe med. Hvis du skal have optimeret din bolig med hensyn til sikkerhed og alle andre installationer, kan du roligt lade os om arbejdet.


Så hvis dit projekt eller elektriker arbejde kræver sikkerhedsmæssige ydelser, er Lumida i høj grad det rette valg for dig. Skal du eksempelvis skifte et alarmsystem eller gammelt el, er el sikkerheden vigtig og noget, vi sagtens kan hjælpe dig med.

Prisen for en elektriker på Frederiksberg

En elektriker hos os koster 495 kr./timen i hverdagene fra 07-14. Hvis du får brug for hjælp i weekenden, aftenen eller helligdage koster det 795 kr./timen. Hvis du har brug for hjælp til mindre opgaver, tilbyder vi desuden en facetime samtale med en elektriker, på minimum 15 min., hvor vi kun koster 20 kr./min. Inkl. moms.


Vi mener at kvalitet og pris hører sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet, vores priser er derfor sat, så alle kan være med.

Kontakt os i dag for en professionel elektriker

Lyder det godt med kerneværdier som bæredygtige tiltag, skræddersyede løsninger og holdbare kvalitetsmaterialer. Så kan du kontakte os allerede i dag med hvilket som helst projekt, samt hvilke ønsker eller tanker der er til det fremadrettede udtryk i el installationerne. Vi garanterer en fleksibel og pålidelig elektriker, som kan hjælpe dig alle steder på Frederiksberg eller i København.


Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker firma, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker på Frederiksberg. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.  Har du spørgsmål ift. hvordan du sparer strøm? Vi kommer også forbi andre steder i København – læs mere her elektriker Nørrebro, elektriker Vesterbro, elektriker København. Læs også om el renovering, strømbesparelse og akut elektriker på vores side.

elektriker frederiksberg

Din lokale elektriker på Frederiksberg

Bedste elektriker i Frederiksberg

Læs vores seneste anmeldelser