Elektriker Frederiksberg - Din autoriseret elektriker

Står du, og mangler en erfaren elektriker til løsning af diverse projekter på Frederiksberg, vil vi hos Lumida være klar til at hjælpe. Lumida forstår sig på at løse alle opgaver – store som små.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Din elektriker på Frederiksberg

Hos Lumida sætter vi en ære i at levere et ærligt håndværk. Vi ser os selv som en kreativ virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet. Den bæredygtige tilgang er en stor del af vores virksomhed, og noget vi stræber efter at opretholde i alt vores arbejde.

 

Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil, der forurener og er til skade for miljøet. Vi cykler ud til alle kunder på Frederiksberg og i København, og har både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med.

 

Med dette mindsker vi trafikken, og er hurtigt fremme hos jer i Frederiksberg, og optager desuden ikke jeres parkeringspladser.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad tilbyder vi til kunder på Frederiksberg?

Hos Lumida er du sikret en professionel elektriker, der hjælper med løsninger til både din private bolig eller til eventuelle erhvervsprojekter på Frederiksberg og omegn. Vi har særligt erfaring med renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme på Frederiksberg og i København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov. Så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi rådgiver og udfører el installationer på Frederiksberg og i København, og tilbyder blandt andet

Derudover får du en serviceminded elektriker i København, som har mange års erfarring, og tilbyder sin service døgnet rundt.
Har du en akut situation? Så tøv ikke med at kontakte os.

Prisen for en elektriker på Frederiksberg

En elektriker hos os koster 495 kr./timen i hverdagene fra 07-14. Hvis du får brug for hjælp i weekenden, aftenen eller helligdage koster det 795 kr./timen. Hvis du har brug for hjælp til mindre opgaver, tilbyder vi desuden en facetime samtale med en elektriker, på minimum 15 min., hvor vi kun koster 20 kr./min. Inkl. moms.

Vi mener at kvalitet og pris hører sammen. Vi synes dog alligevel, at de fleste skal kunne have råd til kvalitet, vores priser er derfor sat, så alle kan være med.

Kontakt os i dag

Lumida er et ærligt, troværdigt og professionelt elektriker selskab, som du altid kan regne med. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en elektriker på Frederiksberg. Vi garanterer at svare tilbage inden for 24 timer. Hvis du vil undersøge os nærmere, så tjek eventuelt vores Instagram ud, hvor vi løbende dokumenterer vores projekter.  Har du spørgsmål ift. hvordan du sparer strøm? Læs denne artikel: strømbesparelse.

Bedste elektriker i Frederiksberg

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.