Elektriker Farum - Lumida din el installatør i Nordsjælland

Leder du efter den helt rigtige elektriker med de rette kompetencer til netop dit projekt? Er det et lille projekt hjemme på badeværelset, eller måske det helt store byggeprojekt i erhvervslivet? Ja, så har Lumidas elektriker evnerne til at hjælpe dig.

For Lumida er intet projekt for stort eller for småt, og derfor skal du heller ikke være bange for at spilde vores tid med selv de små el-installationer. Vi gør en dyd ud af at være der for enhver kunde, der kunne have brug for ekspertisen fra vores kyndige elektriker i Farum.

Elektriker i Farum med et grønnere take

Foruden vores fokus på høj kvalitet af den service, som vi yder for vores kunder, så sætter vi også miljøet højt på listen over prioriteringer i vores arbejde. Det gælder i vores arbejdstilgang, men viser sig også i vores valg af materialer. Miljøbevidsthed er på programmet, og som teknologi og materialer ændrer sig, forsøger vi her at gå i front for miljøkampen.


Vi udvælger nemlig vores materialer nøje, for at sikre den bedste løsning for både dig og miljøet. Vi skræddersyer ethvert projekt efter kundens ønsker, og derfor er vi ikke i tvivl om, at vi kan hjælpe med dit projekt, så det bliver præcis, som du ønsker det.

Hvilket både er godt for miljøet samt jeres projekt.

 

Så hvis du står med et kommende projekt eller en lille drøm om en ændring i din ejendom i Farum, kan du sagtens kontakte Lumida og høre hvad vi har af sparring til dine drømme, eller hvis du måtte stå med nogle udfordringer til andre projekter. Vi er altid klar til at hjælpe, og er klar på en snak om både store eller små ideer til det projekt du har i tankerne.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Din sparringspartner i Farum

Vi udfører en lang række services, hvori vi har masser af erfaring. Dette er alt fra et el-tjek med en tilstandsrapport til bolig- og erhvervsinstallationer i Farum.
Lumdias kompetente elektriker tilbyder nemlig hjælp til både det private hjem, såvel som erhvervsprojekter.

 

Er du usikker på, hvad og hvordan dit el-projekt skal løses? Så udfyld vores kontaktformular, og så kan vi sammen tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er med dig hele vejen gennem processen, og derfor er gennemsigtighed også vigtig for os.

 Vi vægter transparens, hvilket både er en fordel for vores kunder og os som elektriker firma.  

 

Vi mener nemlig, at man kommer længst ved at være ærlige, og på den måde er det også nemmere at etablere god kommunikation mellem vores elektriker og kunden i Farum. Vi tror på, at transparens og originalitet frembringer det bedste resultat. Derfor kan du også være sikker på at få dine ønsker opfyldt af en Lumida elektriker.

Få hjælp fra en elektriker online

Hos Lumida tilbyder vi online-ekspertise, så du ikke behøver at afsætte alt for meget tid af til at få en elektriker på besøg i dit hjem eller din virksomhed i Farum.

Så har du en smartphone, så kan du hurtigt og nemt få kyndigt vejledning i, hvad du mangler hjælp til, og hvad der kan gøre ved netop dette problem. Kontakt os gerne for at høre mere eller få et prisestimat.

Vi mener nemlig, at det både er givende for vores kunder, samtidig med at vores egen tid bliver udnyttet på bedste vis, så vi kan vejlede og skræddersy projekter i hele København og områder i nærheden. Vi har nemlig masser af erfaring når det gælder ejendomme, hvad end om det er gamle eller nye boliger eller erhverv. 

 

Vi er dit elektriker firma som kan hjælpe i Farum, i byen eller andre nærområder til København. Udover at vi er dygtige inden for vores fag, er du også sikret et stykke arbejde af god kvalitet samt garanti for holdbare og bæredygtige materialer. Vi er især eksperter på skræddersyede løsninger til vores kunder med unikke udtryk til din bolig.  

Læs også om bimåler, byggestrøm, strømbesparelse og energioptimering København.

Inspiration til en elektriker i Farum

Hvis du ønsker at se mere til vores arbejde, eller søger du inspiration til, hvad du kan gøre med en elektriker i dit hjem i Farum, så se med på Facebook og Instagram, hvor vi poster om projekter. Hvem ved, om du bliver inspireret til, at gøre din længe ventede drømmebolig eller projekter til virkelighed.

 

Vi er et elektriker firma som vægter drømmen og forsøger så vidt, at samarbejde og koordinere med vores kunder, så hvad end i måtte have af tanker og ønsker, kan vi tale om mulighederne dertil. Vi laver el installationer på alle områder og garanterer et veludført stykke arbejde, som i kan have glæde af i mange år.

 

Du har altid mulighed for, at få et gratis og uforpligtende prisestimat, til dine projekter eller el installationer. Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefonnummer +45 50 20 07 50. Vores elektriker firma er altid frisk på at høre om de idéer eller udfordringer du måtte have i Farum. 

elektriker i Farum

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.