Elektriker Farum - Kompetent el installatør

Leder du efter den helt rigtige elektriker med de helt rigtige kompetencer til netop dit projekt? Er det et lille projekt hjemme på badeværelset, eller måske det helt store byggeprojekt i erhvervslivet? Ja, så har Lumidas elektriker de helt rette evner til at hjælpe dig.

For Lumida er intet projekt for stort eller for småt, og derfor skal du heller ikke være bange for at spilde vores tid med selv de små el-installationer. Vi gør en dyd ud af at være der for enhver kunde, der kunne have brug for ekspertisen fra vores kyndige elektriker i Farum.

Elektriker i Farum med et grønnere take

Foruden vores fokus på høj kvalitet af den service, som vi yder for vores kunder, så sætter vi også miljøet højt på listen over prioriteringer i vores arbejde.

Vores elektriker tager nemlig cyklen rundt til vores kunder, ikke bare for motionens skyld, men især for planetens skyld. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at passe på vores klima, og derfor hopper vores elektriker gerne på cyklen og cykler til Farum for din skyld.

Desuden udvælger vi vores materialer nøje, for at sikre den bedste løsning for både dig og miljøet. Vi skræddersyer ethvert projekt efter kundens ønsker, og derfor er vi ikke i tvivl om, at vi kan hjælpe med dit projekt, så det bliver præcis, som du ønsker det.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Din sparringspartner i Farum

Vi udfører en lang række services, hvori vi har masser af erfaring. Dette er alt fra et el-tjek med en tilstandsrapport til bolig- og erhvervsinstallationer i Farum. Lumdias kompetente elektriker tilbyder nemlig hjælp til både det private hjem, såvel som erhvervsprojekter.

Er du usikker på, hvad og hvordan dit el-projekt skal løses? Så udfyld vores kontaktformular, og så kan vi sammen tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er med dig hele vejen gennem processen, og derfor er gennemsigtighed også vigtig for os.

Vi mener nemlig, at man kommer længst ved at være ærlige, og på den måde er det også nemmere at etablere god kommunikation mellem vores elektriker og kunden i Farum. Vi tror på, at transparens og originalitet frembringer det bedste resultat. Derfor kan du også være sikker på at få dine ønsker opfyldt af en Lumida elektriker.

Få hjælp fra en elektriker online

Hos Lumida tilbyder vi online-ekspertise, så du ikke behøver at afsætte alt for meget tid af til at få en elektriker på besøg i dit hjem eller din virksomhed i Farum.

Så har du en smartphone, så kan du hurtigt og nemt få kyndigt vejledning i, hvad du mangler hjælp til, og hvad der kan gøre ved netop dette problem. Kontakt os gerne for at høre mere eller få et prisestimat.

Inspiration til en elektriker i Farum

Hvis du ønsker at se mere til vores arbejde, eller søger du inspiration til, hvad du kan gøre med en elektriker i dit hjem i Farum, så se med på Facebook og Instagram, hvor vi poster om projekter.

Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefonnummer + 45 50 20 07 50.
elektriker i Farum

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.