Elektriker Charlottenlund - Kompetente fagfolk

Er du på udkig efter en fagligt dygtig og kompetent elektriker til el-installationerne hjemme i stuen, eller planlægger du et større el-projekt i erhvervsøjemed? Så er Lumida svaret på alle dine spørgsmål.

Vi er din lokale elektriker i Charlottenlund, og tilbyder professionel sparring – og udførelse af el-relateret arbejde til både private og erhverv. Vi forstår os på de fleste el-opgaver, store som små, og har flere års erfaring med både store byggeprojekter og mindre el-installationer.

En ære i ærligt håndværk

Hos Lumida, din lokale elektriker i Charlottenlund, sætter vi en ære i at udføre ærligt håndværk. Vores fokus er på kvalitet og nøjagtighed, og hver enkelt opgave udføres altid med stor professionalisme og præcision. Din tryghed er nemlig altid det allervigtigste for os. Men vi er meget mere end kvalitet og professionnalisme. Vi er den nye generation i branchen. Har du for eksempel nogensinde set en elektriker i Charlottenlund hoppe på cyklen til sine el-opgaver? Nej vel?

Det har du med Lumida. Vi arbejder for en grønnere hverdag, og har derfor skiftet firmabilen ud med den firhjulede ladcykel. Den hopper vi med glæde op på, uanset om du har brug for en elektriker i Charlottenlund, Holte, København, Rødovre eller omegn.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

En grønnere elektriker i Charlottenlund

Det er ikke kun bilen, vi har udskiftet i arbejdet for en grønnere hverdag. Vi udvælger også nøje vores materialer, og anvender kun dem, vi kan stå indenfor. Derudover laver vi tingene rigtigt første gang, så de holder mange år frem – det er en bæredygtig tilgang, vi tror på.

Som elektriker i Charlottenlund er vores speciale at lave og udføre unikke og skræddersyede løsninger til vores kunder. Har du brug for hjælp til at installere nye stikkontakter i køkkenet, hænge lamperne op i stuen eller ønsker du, at vi sammen gennemgår el-arbejdet i dit hjem, så finder vi en løsning, der passer til nøjagtigt dit behov. Din lokale elektriker i Charlottenlund tror på originalitet, og at de bedste løsninger skabes gennem en tæt dialog med kunden.

Få online hjælp

Har du brug for akut vejledning, eller skal du bruge hjælp til en mindre el-opgave, løser din elektriker i Charlottenlund også gerne opgaven over Facetime. Vi tilbyder naturligvis en meget fordelagtig pris på disse opgaver, da de blot kræver en samtale over telefonen. For kun 20 kr./min inkl. moms følger vi din opgave til dørs – og du betaler naturligvis kun for den tid, det tager os at løse opgaven.

Kontakt din elektriker i Charlottenlund

Har du brug for hjælp og et uforpligtende tilbud inden et større eller mindre el-projekt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores hjemmeside, hvor vi svarer inden for 24 timer, eller ringe til os på tlf.: 50 20 07 50.

Er du derimod nysgerrig på at lære os bedre at kende, og se nogle af de opgaver vi allerede har løst? Så tjek vores Instagram ud, hvor vi jævnligt deler billeder og inspiration.
Bedste elektriker i Charlottenlund

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.