Elektriker Charlottenlund - Få hjælp til alle el-opgaver

Er du på udkig efter en fagligt dygtig og kompetent elektriker til el-installationerne hjemme i stuen, eller planlægger du et større el-projekt i erhvervsøjemed? Så er Lumida svaret på alle dine spørgsmål.

Vi er din lokale elektriker i Charlottenlund, og vi tilbyder professionel sparring – og udførelse af el-relateret arbejde til både private og erhverv. Vi forstår os på de fleste el-opgaver, store som små, og vi har flere års erfaring med både store byggeprojekter og mindre el-installationer.

En ære i ærligt håndværk

Hos Lumida, din lokale elektriker i Charlottenlund, sætter vi en ære i at udføre ærligt håndværk. Vores fokus er på kvalitet og nøjagtighed, og hver enkelt opgave udføres altid med stor professionalisme og præcision. Din tryghed er nemlig altid det allervigtigste for os. Men vi er meget mere end kvalitet og professionnalisme. Vi er den nye generation i branchen. Har du for eksempel nogensinde set en elektriker i Charlottenlund hoppe på cyklen til sine el-opgaver? Nej vel?

Det har du med Lumida. Vi arbejder for en grønnere hverdag, og har derfor skiftet firmabilen ud med den firhjulede ladcykel. Den hopper vi med glæde op på, uanset om du har brug for en elektriker i Charlottenlund, Holte, København, Rødovre eller omegn.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner, og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer, vi kan stå indenfor.

En grønnere elektriker i Charlottenlund

Det er ikke kun bilen, vi har udskiftet i arbejdet for en grønnere hverdag. Vi udvælger også nøje vores materialer, og vi anvender kun dem, vi kan stå indenfor. Derudover laver vi tingene rigtigt første gang, så de holder mange år frem – det er en bæredygtig tilgang, vi tror på.

 

Som elektriker i Charlottenlund er vores speciale at lave og udføre unikke og skræddersyede løsninger til vores kunder. Har du brug for hjælp til at installere nye stikkontakter i køkkenet, hænge lamperne op i stuen eller ønsker du, at vi sammen gennemgår el-arbejdet i dit hjem, så finder vi en løsning, der passer til nøjagtigt dit behov. Din lokale elektriker i Charlottenlund tror på originalitet, og at de bedste løsninger skabes gennem en tæt dialog med kunden.

En elektriker der går op i kvalitet

Det er ekstremt vigtigt, at en elektriker udfører el-arbejdet ordentligt, da det er noget, der skal kunne holde i mange år, og derfor er det også vigtigt, at det er kvalitetssikret, for kun det bedste er godt nok til dit hjem. Hvis du søger en elektriker til at udføre dit el-arbejde i Charlottenlund, så er Lumida et oplagt valg.

 

Vi er autoriserede elektrikere, og alle vores el-opgaver udføres med stor præcision, omhyggelighed og omhu. Vi stræber efter altid at lave tingene rigtigt første gang, og derudover anvender kun materialer, som vi kan stå indenfor, og som er af den bedste kvalitet.

 

Vi skræddersyr desuden løsningerne til netop dine behov, fordi det selvfølgelig er forskelligt, hvilke løsninger der er behov for – alt efter dine ønsker. 

elektriker Charlottenlund

Gode løsninger til gode priser

Hos Lumida er vi af den overbevisning, at alle skal have råd til professionel udførelse og rådgivning af el-arbejde. Kvalitet og pris hænger selvfølgelig sammen, men vi stræber altid efter at levere et rigtig godt resultat til en billig pris – og det gælder uanset, om du skal have udført en opgave i Charlottenlund af stor eller mindre karakter.


Din elektriker i Charlottenlund tilbyder forskellige timepriser, og denne timepris afhænger af, hvilken opgave du skal have udført af os, men typisk tager vi kun 495 kr./t. inkl. moms alle hverdage fra kl. 7-16.


Du er mere end velkommen til udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage indenfor blot 24 timer med et prisestimat. Uddyb også gerne, hvad du skal have hjælp med, så vi bedre kan forstå dine behov og ønsker.

Få online hjælp

Har du brug for akut vejledning, eller skal du bruge hjælp til en mindre el-opgave, løser din elektriker i Charlottenlund også gerne opgaven over Facetime. Vi tilbyder naturligvis en meget fordelagtig pris på disse opgaver, da de blot kræver en samtale over telefonen. For kun 20 kr./min inkl. moms følger vi din opgave til dørs – og du betaler naturligvis kun for den tid, det tager os at løse opgaven.

 

Har du brug for hjælp til byggestrøm eller energioptimering København? Så læs med her. 

Vi hjælper med alle typer opgaver i Charlottenlund

Som sagt hjælper vi gerne med alle typer opgaver, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os med både stort og småt.

 

Du kan få et overblik over, hvilke typer ydelser vi udfører i Charlottenlund her:

  • Installation af sikringer og alarm-/ overvågningssystemer.
  • El-syn / El-tjek med en tilstandsrapport.
  • Boliginstallationer, ejendomsinstallationer og erhvervsinstallationer.
  • El-installation af lamper.
  • Installation af antenner.
  • Installation af kommunikationsløsninger til både privat og erhverv.
  • Montering af dørtelefoner eller andre intelligente systemer.

 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi tidligere har lavet, så tag et kig på vores cases. Her kan du se, hvad Lumida har haft på agendaen tidligere. Du kan blandt andet læse om vores projekt i en Villa i Holte, hvor hjemmet skulle totalrenoveres, da kunden ønskede et mere moderne hjem. Hvis du har et lignende ønske til dit hjem i Charlottenlund, så hjælper vi dig hellere end gerne.

 

Vi er en elektriker, der går op i, at vores installationer udføres med et skjult design samt med materialer af høj kvalitet, og vi har særligt erfaring med renovering af ældre lejligheder. Her har vi blandt andet udskiftet gamle løsninger, så de ikke udgør en fare, og derudover har vi lavet helt nye installationer.

 

En stor del af vores opgaver hos Lumida kræver el-installationer, og derfor har vi en erfaren og professionel el-installatør tilknyttet. Det kræver nemlig en dybdegående viden at udføre visse el-installationer, og derfor er det vigtigt at kende til alle slags el-systemer.

 

Så hvis du mangler en elektriker i Charlottenlund, der er ekspert i el-løsninger, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt din elektriker i Charlottenlund

Har du brug for hjælp og et uforpligtende tilbud inden et større eller mindre el-projekt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores hjemmeside, hvor vi svarer inden for 24 timer, eller ringe til os på tlf.: 50 20 07 50.


Er du derimod nysgerrig på at lære os bedre at kende, og se nogle af de opgaver vi allerede har løst? Så tjek vores Instagram ud, hvor vi jævnligt deler billeder og inspiration.


Læs også om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Bedste elektriker i Charlottenlund

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.