Elektriker Birkerød - El installatøren nær dig

Bor du i nærhenden eller i Birkerød og har brug for en elektriker? Så kan du trygt og sikkert kontakte os hos Lumida, vi tilbyder hjælp til både store og små opgaver.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store elinstallation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Mangler du en elektriker i Birkerød?

Vi ved hos Lumida, hvor svært og uoverskueligt det kan være at gå igang med mindre og større renoveringsprojekter, det vil vi gerne gøre lettere – i hvert fald med hensyn til el-installationer. Derfor tilbyder vi gode priser på en kvalitetssikret og erfaren elektriker, som med garanti kan få alle dine boligdrømme i Birkerød til at gå i opfyldelse.

Vi er ikke som din førhenværende elektriker, vi er nemlig på cykel. Vores miljøbevidste koncept er et af vores vigtigste prioriteringer, da vi gerne vil passe på kloden og fremme den grønne omstilling. Så når du bestiller os, er du ikke bare garanteret et godt og professionelt stykke håndværk men også en del af at fremme bæredygtighed.

Savner du sparring på projekter i Birkerød, kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi har især erfaring indenfor renovering af både lejligheder og ejendomme. Hvis du drømmer om at der skal ske nogle ændringer i din nuværende bolig, eller har nogle kommende boligprojekter, hvor et elektriker input kunne være behjælpeligt, så tilbyder vi også prisestimat på dit boligprojekt.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad kan vi tilbyde vores kunder i Birkerød?

Hos Lumida rådgiver og udfører vi el-installationer i Bikrerød og København og tilbyder blandt andet:

Dette er bare et uddrag af de mange opgaver, vi udfører, så hvis ikke du ser lige præcis det, du har behov for hjælp til, kan du med fordel kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvilke opgaver du mangler en elektriker til.

Projekter i Birkerød

Hvis du mangler sparring eller har opgaver eller projekter, du mangler en autoriseret elektriker til, kan du med fordel kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre med det, du mangler. Det kan også være du har nogle spørgsmål, hvilket vi selvfølgelig også gerne vil være behjælpelige med at svare på.

Går du med en lille drøm om at få renoveret din bolig eller lejlighed i Birkerød? Du kan tage et kig på nogle af vores forrige cases, så du kan få et indblik i, hvilken slags arbejde vi laver. Hos vores team kan vi stå inde for de opgaver, vi laver, og leverer udelukkende opgaver, som vi kan garantere står skarpt.

Hos Lumida bruger vi kun materialer, vi kan forsikre er af god kvalitet, og som vores professionelle elektriker kan sige god for. Vi kender nemlig til det ansvar, som ligger bag el-installationer og kræver, at det sikkerhedsmæssige er vedligeholdt til punkt og prikke.

Vores elektriker er kun en cykeltur fra Birkerød

Så hvis du finder vores koncept interessant, og har brug for hjælp eller sparring til dine nuværende eller kommende opgaver, så vil vi med glæde tage cykelturen til Birkerød for at hjælpe dig.

Læs fx også om porcelæn stikkontakt og Katy Paty her.

Bedste elektriker i Birkerød

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.