Elektriker Ballerup - Få hjælp til alle el-opgaver

Står du med nogle problemer, som kun en elektriker i Ballerup kan løse? Så har du fundet det helt rette sted at lede efter en sådan, for hos Lumida finder du både hurtig og kompetent hjælp til og reparation af dine elektriske problemer.

Vi gør en dyd ud af levere ærligt håndværk med en moderne tilgang i forhold til både kvalitet, service og miljø. Dermed garanterer vi en suveræn service af vores professionelle elektriker i Ballerup.

Elektriker i Ballerup til både privat og erhverv

Hvad end det er et privat problem, som du står med, eller et erhvervsprojekt, som skal løses, så hjælper Lumida alle og enhver, der skulle have brug for hjælp. Om dette er at finde en god løsning til din private bolig, der passer til lige netop dig og dit hjem, eller om det er en professionel elektriker til større byggeprojekter, så står vi til rådighed med en elektriker i Ballerup.

 

Vi har blandt andet stor erfaring med renovering af gamle el installationer eller etablering af nye i ældre lejligheder og ejendomme i København. Mange ældre lejligheder og huse kan tit kræve et stort arbejde, da der her er en del regler som skal overholdes og forskellige typer arbejde som skal laves. 

 

Hvis du har brug for hjælp til renovering af nye eller gamle el installationer, er det derfor en god idé at kontakte et firma som er autoriserede inden for dette og som kan give dig en transparent og god service.

 

Hos Lumida brænder vi for at yde den bedste service til enhver. Vi værner om den høje kvalitet i både store og små projekter, og derfor er intet projekt hverken for småt for vores elektriker. Så selvom det “bare” skulle være installation af en lampe, så står vi gerne til rådighed for dig i Ballerup.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Din lokale el-installatør

Som sagt udfører vi hos Lumida alt indenfor el arbejde og ikke mindst installationen af dette. Hvis du benytter Lumida i Ballerup, får du en elektriker der også er uddannet el-installatør, og som derfor har en stor erfaring og ekspertise indenfor alt lige fra elforsyning, styring og regulering samt projektering og opbygning af hele energisystemer og installationerne af disse.

 

Hvis du har brug for hjælp fra en elektiker til et større bygge- eller bolig projekt som kræver mange installationer, vil Lumida være et godt valg til dig. Vi har i mange år haft tilegnet os stor erfaring med både små og store projekter, og hjulpet kunder med mange forskellige slags opgaver. 

 

Vi ønsker at alle vores kunder går fra samarbejdet med os, med en stor tilfredshed over vores indsats og sigter efter at kunne fortsætte samarbejdet, hvis der i fremtiden skulle opstå problemer, som kan løses med el arbejde. 

 

Ved en akut opgave såsom strømsvigt, kan du altid ringe til 50 20 07 50, hvorved vores elektriker hurtigst muligt vil køre ud til dig, så dit problem kan blive fikset.

Fordelene ved Lumidas elektriker i Ballerup

Med vores ekspertise inden for el-installationer i hele København, så ved vi også, hvor vigtigt det er med korrekt og professionelt arbejde, både i forhold til lovgivningen, men også i forhold til dig og din families sikkerhed.

Hos Lumida kommer sikkerheden i første række, og derfor kan du med ro i maven booke en aftale med os til dit private hjem.

Din klimavenlige elektriker

Som nævnt går vi hos Lumida højt op i at passe på miljøet og dertil vores klode. Derfor har Lumida et karakteristika, som du nok ikke kan finde hos en anden elektriker i Ballerup. Hos os cykler elektrikeren nemlig rundt til vores kunder, for vi har en ide om, at selv de små skridt, i en klimavenlig retning, gør en forskel for miljøet.

 

 

Samtidig med dette bestræber vi os på, udelukkende at bruge materialer som vi kan stå inde for og som giver et holdbart og præcist resultat. Derudover ønsker vi at vores elektriker altid udfører opgaverne rigtigt første gang, og til den tid og pris som i forvejen er blevet aftalt. Hos Lumida har vi et ønske om, at være vores kunders foretrukne elektriker firma i Ballerup, som man altid kan regne med.

 

Læs også om el renovering, strømbesparelse og akut elektriker på vores side.

Hvad kan Lumida tilbyde dig i Ballerup?

Hos Lumida kan vi hurtigt og nemt give dig et overslag på dit projekt, hvad end det er i privaten eller i erhvervslivet.

Vi tilbyder en gennemsigtig proces, når vi samarbejder med dig. Først udfylder du vores kontakt formular, hvortil vi laver et prisestimat for dit projekt inden for 24 timer, hvorefter vi aftaler et møde, hvor vi kan tale mere om, hvad vores elektriker kan gøre for dig i Ballerup.

Herefter følger en løbende, god dialog, hvor især transparens er vigtigt for os, da vi mener, at dette er grundstenen for et godt samarbejde. På den måde kan du hele vejen igennem projektet være med uden at skulle føle, at dine meninger bliver overset eller du ikke bliver hørt.

Har du lyst til at se mere til, hvad det er vi går og laver, så kan du se mere om vores cases, både på vores hjemmeside og på de sociale medier, som Facebook og Instagram.

Bedste elektriker i Ballerup

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.