Elektriker Ballerup - med hænderne skruet godt på

Står du med nogle problemer, som kun en elektriker i Ballerup kan løse? Så har du fundet det helt rette sted at lede efter en sådan, for hos Lumida finder du både hurtig og kompetent hjælp til og reparation af dine elektriske problemer.

Vi gør en dyd ud af levere ærligt håndværk med en moderne tilgang i forhold til både kvalitet, service og miljø. Dermed garanterer vi en suveræn service af vores professionelle elektriker i Ballerup.

Elektriker i Ballerup til både privat og erhverv

Hvad end det er et privat problem, som du står med, eller et erhvervsprojekt, som skal løses, så hjælper Lumida alle og enhver, der skulle have brug for hjælp. Om dette er at finde en god løsning til din private bolig, der passer til lige netop dig og dit hjem, eller om det er en professionel elektriker til større byggeprojekter, så står vi til rådighed med en elektriker i Ballerup.

Hos Lumida brænder vi for at yde den bedste service til enhver. Vi værner om den høje kvalitet i både store og små projekter, og derfor er intet projekt hverken for småt for vores elektriker. Så selvom det “bare” skulle være installation af en lampe, så står vi gerne til rådighed for dig i Ballerup.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Fordelene ved Lumidas elektriker i Ballerup

Med vores ekspertise inden for el-installationer i hele København, så ved vi også, hvor vigtigt det er med korrekt og professionelt arbejde, både i forhold til lovgivningen, men også i forhold til dig og din families sikkerhed.

Hos Lumida kommer sikkerheden i første række, og derfor kan du med ro i maven booke en aftale med os til dit private hjem.

Som nævnt går vi hos Lumida højt op i at passe på miljøet og dertil vores klode. Derfor har Lumida et karakteristika, som du nok ikke kan finde hos en anden elektriker i Ballerup. Hos os cykler elektrikeren nemlig rundt til vores kunder, for vi har en ide om, at selv de små skridt, i en klimavenlig retning, gør en forskel for miljøet.

Hvad kan Lumida tilbyde dig i Ballerup?

Hos Lumida kan vi hrutigt og nemt give dig et overslag på dit projekt, hvad end det er i privaten eller i erhvervslivet.

Vi tilbyder en gennemsigtig proces, når vi samarbejder med dig. Først udfylder du vores kontakt formular, hvortil vi laver et prisestimat for dit projekt inden for 24 timer, hvorefter vi aftaler et møde, hvor vi kan tale mere om, hvad vores elektriker kan gøre for dig i Ballerup.

Herefter følger en løbende, god dialog, hvor især transparens er vigtigt for os, da vi mener, at dette er grundstenen for et godt samarbejde. På den måde kan du hele vejen igennem projektet være med uden at skulle føle, at dine meninger bliver overset eller du ikke bliver hørt.

Har du lyst til at se mere til, hvad det er vi går og laver, så kan du se mere om vores cases, både på vores hjemmeside og på de sociale medier, som Facebook og Instagram.
Bedste elektriker i Ballerup

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.