Din lokale elektriker på Amager

Står du overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt, skal du bruge en professionel el-installatør til at installere dine hårde hvidevarer, eller har du brug for hjælp til at hænge de nye lamper op hjemme i stuen?

Lumida er svaret på alle dine spørgsmål. Vi er din lokale elektriker Amager og tilbyder professionel rådgivning og udførelse af el-arbejde til både private og erhverv.

Den nye generation

Om du skal have udført en mindre el-opgave i hjemmet eller en større el-entreprise, er din tryghed altid det allervigtigste for os. Derfor sætter vi en kæmpe ære i at levere ærligt håndværk, med fokus på kvalitet og professionnalisme.

 

Udover at være din lokale elektriker på Amager, er vi også den nye generation i branchen. Det kommer blandt andet til udtryk i vores moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

 

Har du måske nogensinde set en elektriker på Amager komme cyklende til sine el-opgaver? Nej vel? I hvert fald ikke før, du har mødt Lumida.

 

Vi har nemlig skiftet bilen ud til fordel for cyklen, og sætter os med glæde op på jernhesten, uanset om du har brug for en elektriker på Amager, Østerbro, Vesterbro, Valby eller omegn. Har du brug for akut vejledning, løser vi også gerne opgaven over Facetime.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Kvalitet og originalitet

Kvalitet og originalitet er nogle af de allervigtigste hjørnesten i vores forretning. Som elektriker på Amager er vores speciale altid at levere og udføre skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov. Vi sikrer professionel rådgivning og sammen finder vi nøjagtigt den løsning, der giver mening for dig og din el-opgave.

 

Alle vores el-opgaver udføres med stor omhyggelighed og omhu. Vi laver altid tingene rigtigt – første gang og anvender alene materialer i bedste kvalitet, som vi altid kan stå 100% indenfor.

 

Er du på udkig efter en elektriker på Amager, der sætter standarden for kvalitet og originalitet, så er Lumida et godt bud.

Effektive løsnigner til effektive priser

Kvalitet og pris hører for det meste unægeligt sammen. Vi er dog af den overbevisning, at alle skal have råd til professionel rådgivning og udførelse af el-arbejde. Dét uanset om opgaven er af stor eller mindre karakter. Din lokale elektriker på Amager tilbyder derfor forskellige timepriser, alt efter hvilken service du benytter dig af, og hvilket behov du har.

 

Skal din lokale elektriker på Amager komme hjem til dig, tager vi kun 495 kr./t. Inkl. moms alle hverdage fra kl. 7-16. Da vi gladeligt hopper på cyklen slipper du også for dyr parkering. Nogle opgaver kan endda løses over Facetime, og her tilbyder vi også en meget fordelagtig pris. For kun 20 kr./min inkl. Moms hjælper vi dig til dørs med de mindre opgaver, der blot kræver rådgivning fra en professionel.

Kontakt din lokale elektriker på Amager

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov, eller har du brug for vejledning indenfor et større el-projekt? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte din lokale elektriker på Amager. Du kan også holde øje med den cyklende elektriker på Amager på Instagram, hvor vi jævnligt inspirerer med vores allerede udførte arbejde.

Elektriker købehavn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.

Lumida logo hvid

Mangler du en elektriker? Lumida har speciale i renovering af ældre lejligheder og ejendomme i København.

Følg med

Frederiksgade 10,

1265 København

CVR: 41050292