Elektriker Amager - Din autoriserede el-installatør

Står du overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt, skal du bruge en professionel el-installatør til at installere dine hårde hvidevarer, eller har du brug for hjælp til at hænge de nye lamper op hjemme i stuen?

Effektive løsnigner til effektive priser

Kvalitet og pris hører for det meste unægeligt sammen. Vi er dog af den overbevisning, at alle skal have råd til professionel rådgivning og udførelse af el-arbejde. Dét uanset om opgaven er af stor eller mindre karakter. Din lokale elektriker på Amager tilbyder derfor forskellige timepriser, alt efter hvilken service du benytter dig af, og hvilket behov du har.

 

 

Skal din lokale elektriker på Amager komme hjem til dig, tager vi kun 495 kr./t. Inkl. moms alle hverdage fra kl. 7-16. Da vi gladeligt hopper på cyklen slipper du også for dyr parkering. Nogle opgaver kan endda løses over Facetime, og her tilbyder vi også en meget fordelagtig pris. For kun 20 kr./min inkl. Moms hjælper vi dig til dørs med de mindre opgaver, der blot kræver rådgivning fra en professionel.

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst​

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de bedste materialer, som vi altid kan stå indenfor.​

Kontakt os her

Din lokale elektriker på Amager

lyngby elektriker

Her finder du nemlig autoriserede elektrikere, som har mange års erfaringer fra både erhverv og privat, og fra de helt store til de helt små projekter. Lumida er din lokale elektriker på Amager.

 

Udover at være din lokale elektriker på Amager, er vi også den nye generation i branchen. Det kommer blandt andet til udtryk i vores moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

Har du måske nogensinde set en elektriker på Amager komme cyklende til sine el-opgaver? Nej vel? I hvert fald ikke før du har mødt Lumida.

lyngby elektriker

Kvalitet og originalitet

Kvalitet og originalitet er nogle af de allervigtigste hjørnesten i vores forretning. Som elektriker på Amager er vores speciale altid at levere og udføre skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov. Vi sikrer professionel rådgivning, og sammen finder vi nøjagtigt den løsning, der giver mening for dig og din el-opgave.

Alle vores el-opgaver udføres med stor omhyggelighed og omhu. Vi laver altid tingene rigtigt – første gang og anvender kun materialer i den bedste kvalitet, som vi altid kan stå 100% indenfor.

Er du på udkig efter en elektriker på Amager, der sætter standarden for kvalitet og originalitet, så er Lumida et godt bud.

Hos Lumida har vi særlig stor erfaring med renovering af ældre lejligheder i København. Her har vi erfaring med at lave helt nye el installationer eller blot renovere eller udskifte de gamle, så de fungerer optimalt og ikke har nogle risiko for fare med sig. 

 

Et udpluk af andre ydelser vi tilbyder på Amager, indebærer renovation og installationer af diverse el-opgaver til både private og erhvervsdrivende. Vores ydelser indebærer blandt andet: 

Disse ydelser tilbyder Lumida på Amager

Lumida tilbyder alle slags el-opgaver, hvad end det er simple installationer såsom lampe-opsætning eller mere krævende installationer, som er nødvendige i et bolig- eller byggeprojekt. I gamle lejligheder kan det elektriske system ofte være farligt, hvis strømkabler, stikkontakter eller tilslutninger ikke er blevet udskiftet i lang tid. Hvis du har mistanke om, at dit el ikke fungerer optimalt, er det vigtigt at få en autoriseret elektriker til at kigge på det. Elektrikeren kan her give dig de rigtige råd og en sikker el-renovering fra start til slut. 

 

Mange af vores ydelser indebærer el-installationer, og vi har derfor en erfaren og professionnel el-installatør tilknyttet, som har en stor og dybdegående viden indenfor alle slags el-systemer og installationerne af disse. 

Ved mindre eller mere akutte opgaver, såsom strømsvigt eller diverse el reparationer, kan du altid ringe til os på 50 20 07 50, og vi vil hurtigst muligt cykle forbi og løse dit problem. Vi står klar til at hjælpe dig i enhver situation, og vi rykker hurtigt ud, så problemet kan blive løst. 

 

Hvis du vil se, hvad vi før har lavet, kan du læse om vores andre cases. Læs blandt andet om vores projekt i en villa i Holte, hvor vi totalrenoverede hjemmet med et ønske om at skabe et mere moderne og gennemført hjem. Dette indebar blandt andet at udskifte alle stikkontakter, opsætte spots, køkkeninstallationer og installering af skjulte Sonos højtalere.  

 

Fælles for alle vores installationer er, at de udføres med et skjult design og med materialer af høj kvalitet.

 

Inden vi går i gang med el-installationerne, kan du kontakte os, og få et prisestimat, så du kan lave et budget over dit el arbejde, og hvad du kan forvente, at vores arbejde vil koste, og hvor lang tid det vil tage.

MINDRE OPGAVER LØSES BEDST PÅ TIMEBASIS

Timepriser

Facetime

DKK 20 /min. inkl. moms
  • Du betaler kun for den tid, det tager at løse opgaven
  • Minimum 15 min.

En dags
elektriker

DKK 495 /timen ekskl. moms
  • Fra 07 - 16 i hverdagene inkl. miljøtillæg
  • Minimum 1.5 time - derefter pr. påbegyndte halve time
Populær

Planlagte overarbejde

DKK 795 /timen. ekskl. moms
  • Fra 16 - 07 i hverdagene og hele lørdage, søndage og helligdage
  •  

Glade kunder på Amager

Hos Lumida går vi meget op i, at vi kan tilbyde dig en billig og konkurrencedygtig pris, men derudover er det også en af vores højeste prioriteter, at vores kunder er glade og tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført.

Derfor er vi også virkelig stolte af vores fine anmeldelser fra vores tidligere kunder, for uanset om du bor på Amager eller et andet sted i landet, så betyder det meget for en elektriker som os at få et par rosende ord med på vejen.

Vores kunder har blandt andet pointeret, at vi yder en fortrinlig service, kommer på det aftalte tidspunkt, leverer et professionelt resultat af høj kvalitet, og at de altid møder en imødekommende elektriker. Så hvis du mangler en autoriseret elektriker på Amager, så er Lumida altså et helt oplagt valg. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vores tidligere kunder har at sige om vores arbejde, så er du velkommen til at læse vores anmeldelser.

Processen hos Lumida

Er du på jagt efter en kvalitetsbevidst og pålidelig elektriker på Amager? Så lad os tage dig igennem, hvordan processen hos Lumida fungerer.

 

Først og fremmest kan du starte med at udfylde kontaktformularen. Her skal du skrive dit navn, nummer, adresse og mail. Du må også meget gerne skrive, hvad du ønsker hjælp til. Derefter vender vi tilbage med et prisestimat – og det er endda indenfor 24 timer, så hvis du står og mangler akut hjælp fra en elektriker på Amager, så har vi din ryg.

 

Dernæst kan der også være behov for, at vi tager et personligt møde eller snakkes ved via telefon, så vi kan gennemgå planen for el-arbejdet. Vores løsning bliver nemlig skræddersyet lige netop efter dine specifikke behov.

 

Hos Lumida går vi op i gennemsigtighed og kommunikation, og det betyder også, at vi løbende i processen har en on-going dialog, der kan sikre os et godt samarbejde. Du vil derfor være med gennem hele processen, sådan at vi hele tiden forstår dine behov og konkrete ønsker. 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, og det gælder uanset dit behov – stort som småt. Vi er nemlig altid klar på at løse dine udfordringer på Amager, og vi er en elektriker, der er friske på ethvert projekt.

 

Derudover stræber vi desuden efter at give dig en billig pris. Det er altid en fordel at få en professionel og autoriseret elektriker til at tage sig af dine opgaver, for det kræver både faglighed og ekspertise at lave et godt el-arbejde.

Kontakt din lokale elektriker på Amager

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov, eller har du brug for vejledning indenfor et større el-projekt? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte din lokale elektriker på Amager.


Du kan også holde øje med den cyklende elektriker på Amager på Instagram, hvor vi jævnligt inspirerer med vores allerede udførte arbejde. Som tidligere nævnt, er vi den nye generation i branchen, og det kommer til udtryk i vores moderne tilgang til tingene – og det gør sig altså også gældende på vores Instagram.


På Instagram går vi op i et æstetisk flot udtryk, hvis vi altså selv skal sige det, og udover at du løbende kan følge med i vores allerede udførte arbejde, så poster vi også tips og tricks. Du kan eksempelvis blive klogere på, hvilken pære du skal vælge til din lampe, for belysningen har faktisk en større betydning, end man måske lige går og tror – både for belysning og strømbesparelsen.


Læs også om el renovering, strømbesparelse og akut elektriker på vores side.

elektriker på Amager

Læs vores seneste anmeldelser

elektriker amager

Din lokale elektriker på Amager