El renovering - skab ny og forbedret belysning i alle rum

Står du og skal have skabt mere lys i dit hjem, eller er det kontoret, der skal have forbedret arbejdsforholdene og belysningen, så ingen skal føle, at de bevæger sig rundt i mørke dag ud og dag ind? Så skal du tage fat i en kompetent og kyndig elektriker til en el renovering.

5/5

Læs vores seneste anmeldelser

Hos Lumida finder du en elektriker med den helt rette ekspertise, både hvad angår private omgivelser, såvel som erhvervsmæssige forhold. Derfor kan du også forvente at møde en erfaren elektriker til din el renovering, der er løsningsorienteret og forberedt på alle former for problemer inden for el renovering.

FÅ ET TILBUD

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Det grønne valg til el renovering

Du sikrer dig gode og holdbare løsninger, når du vælger at indgå et samarbejde med en elektriker fra Lumida, når du skal have udført en el renovering i hjemmet såvel som i erhvervslokaler. Der er ingen grund til at lave dårlige løsninger flere gange, når én god løsning kan afhjælpe problemet.

 

Vores elektriker hjælper også gerne med gode råd til, hvad der kan gøres for, at dine rum kan blive bedre oplyst, og hvordan du bedst sparer strøm, så du kan få lys, men ikke bruger unødvendigt meget energi og penge på det. Med fokus på strømbesparelse skåner du både din økonomi såvel som du i mindre grad påvirker miljøet.

 

Ved el renovering kan det også være en god ide at overveje alle muligheder, så du får de bedste forhold og omgivelser, og derfor kan spørgsmål om bimåler og meget mere også være gode at undersøge, når der nu alligevel skal kigges på din el.

Kontakt Lumida for el renovering

Tag kontakt i dag til os, hvis du er nysgerrig på, hvordan et prisestimat for dit boligprojekt vil se ud, høre mere om gode, bæredygtige løsninger, eller hvis du har brug for en fuldkommen el renovering i dit hjem eller i dine erhvervslokaler.

 

Du kan læse meget mere om priser og se nogle af vores cases fra andre kunder, hvor vi har lavet gode løsninger til problemer med belysning og meget mere.


Kontakt os i dag via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

El renovering

Kontakt os her

Lumida som ekspert ved el renovering

Med mange års erfaring bag sig, vil en elektriker fra Lumida kunne være dig behjælpelig med både råd og vejledning, samt installation og reparation af el, foruden el renovering og omfattende ombygning af hele elnetværket i hjemmet eller i erhvervslokaler.

 

Vores elektriker har fokus på at skabe gode og kreative løsninger, der holder i længden, og derfor har vi også udvalgt et udvalg af produkter, som vi kan stå ved, når vi laver reparationer og el renovering. Vi har stort fokus på, at det skal holde, så det er mere bæredygtigt – både i forhold til materiel, brug og i forhold til miljøet.

 

Særligt bæredygtige valg for at passe på miljøet ligger vores hjerte nært, og af denne årsag hopper vores elektriker ofte op på cyklen, når en af vores kunder har brug for vores assistance til diverse el opgaver og el renovering i Københavnsområdet.

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.