El-installatør - Din erfarne elektriker i København

Står du, og mangler en erfaren el-installatør til udførelse af alle former for opgaver inden for elektriske installationer. Lumida har et team bestående af kompetente el-installatører med hænderne godt skruet på. Så hvis du skal have udført el-installationer, el-tjek, el-eftersyn eller andre opgaver indenfor elarbejde, så står vi klar til at hjælpe.

Om du har brug for hjælp til installation af en lampe eller den helt store el-installation, vil vi være klar med professionele løsninger og god rådgiving.

Hvem er Lumida

Med Lumida garanterer vi, at du får både en god og billig el-installatør og elektriker i København, der altid løser opgaven med udgangspunkt i dine behov og til konkurrencedygtige priser.

 

Hos Lumida sætter vi en ære i at levere et ærligt håndværk. Vi ser os selv som en kreativ virksomhed med en moderne tilgang til service, miljøbevidsthed og kvalitet.

 

Den bæredygtige tilgang er en stor del af vores virksomhed, og noget vi stræber efter at opretholde i alt vores arbejde. Vi har derfor valgt at skifte bilen ud med cyklen, for ikke at bruge penge og ressourcer på en bil der forurener og er til skade for miljøet.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Hvad tilbyder vi til kunder hos Lumida?

Vores el-installatør har mange års erfaring med elinstallationer og udfører alt indenfor elarbejde. Dette gælder både større og mindre opgaver for både private og erhverv i hele København.


Hos Lumida er du sikret en professionel el-installatør, der sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Vi værner derfor om den høje kvalitet ved alle typer af opgaver – store som små. Vi har særlig erfaring indenfor renovering af el-installationer i ældre lejligheder og ejendomme i København, og laver altid skræddersyet løsninger, der er udarbejdet efter kundes behov.

 

Vi rådgiver og udfører el-installationer København, og tilbyder blandt andet: 

Vores el-installatør i København og omegn laver flere elinstallationer end der er at finde på ovenstående liste, så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Lumida laver både større og mindre opgaver for private såvel som erhverv i hele København.

Vores el-installatør har bl.a. ekspertise inden for installering af de smukke og stilrene porcelæns stikkontakter Katy Paty, som er med til at skabe et moderne hjem med sans for detaljen.

Mangler du et overblik over dine elinstallationer i København eller omegn?

Du skal have et el-tjek, når du køber hus eller lejlighed, da du ikke kan være sikker på hvad tidligere ejer har lavet af elinstallationer. Med el-eftersynet får du en fyldestgørende tilstandsrapport.

 

Står du derfor og har et manglende overblik over dine el-installationer eller modsat skal til at flytte ud af din andelslejlighed, huset eller andet? Så skal du huske at få foretaget et el-eftersyn ift. loven, som trådte i kraft i 2012 med hushandler og ejerskifteforsikring. Lumida står klar til at hjælpe dig med det manglende overblik.

 

Vores el-installatør i København udfører el-tjek. De består i at sikre alle dine installationer er korrekt udført samt er lavet korrekt ift. det lovmæssige iht. lovgivning. Du kan få lavet et el-tjek, hvis du fx køber hus eller lejlighed, da der, som sagt, er mange ting man skal være opmærksom på.

En kompetent og erfaren el-installatør i København

Som autoriseret el-installatør har vi i virksomheden tilegnet os en hel del viden om alle slags el-installationer og lovgivning på området.

Som el-installatør er det vigtigt at man kan planlægge, lede og udføre både store og små opgaver. Alle vores installationer er selvfølgelig autoriserede og kvalitetssikrede, så du kan være sikker på at modtage et arbejde, der er udført på forsvarlig vis, og med materialer vi kan stå inde for.

 

Som nævnt foroven, laver vi ikke bare installationer, men sørger selvfølgelig også for at installationerne fungerer optimalt efterfølgende, ved at lave el-syn. Selvom vi arbejder med avancerede teknologier, vil vi hele tiden sørge for at inddrage dig i projektet, så du kan følge med i arbejdsprocessen. Kundens behov er noget af det vi vægter højest, så selvfølgelig vil kundekontakten også være gældende i arbejdet med el-installationer.

 

Lumida tilbyder den bedste service. Du får derfor både en god og billig el-installatør og elektriker i København, når du laver en aftale med os. Vi løser opgaverne med udgangspunkt i dine behov og til konkurrencedygtige priser, så du er lovet bedst muligt resultat.

Få en el-installatør til at kigge på dit næste projekt i København

Hos Lumida har vi erfaring med installering og renovering af større og mindre projekter for både privat og erhverv. Vi har særligt erfaring med renovering af elinstallationer i ældre lejligheder og ejendomme i København. Om det er til et mindre projekt eller et mere omfattende arbejde, vil Lumida kunne klare det for dig. 

 

Se bl.a. en af vores tidligere projekter hvor vores el-installatør totalrenoveret en smuk herskabsvilla i Holte nord for København. Her var ønsket at skabe et mere moderne hjem hele vejen igennem. Dette blev gjort ved udskiftning af alle stikkontakter i hele hjemmet for at skabe et ensformet og skarpt look. 

 

Vores el-installatør fik derudover skiftet diverse installationer af hårde hvidevare i køkkent og på badeværelset, så installationerne blev lavet i høj kvalitet og design, og derefter skjult. 

 

Læs meget mere om casen her. Hvis du syntes at vores arbejde i Holte også kunne være noget for dig og dit hjem i København, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores service, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Du udfylder blot kontaktformularen på vores hjemmeside eller ringer til os på 50 20 07 50, med det du har brug for hjælp til. 

 

Hvis jobbet er akut, vil vores el-installatør hurtigst muligt komme forbi dig i København, og hjælpe med det du skulle have brug for. Hvis du ønsker hjælp til et større projekt, vil vi indenfor ét døgn vende tilbage med et prisestimat og plan for dit projekt. 

 

Følg eventuelt med på vores Instagram, hvor vi løbende lægger billeder op af vores arbejde, så du samtidig kan få inspiration til, hvad vores el-installatør kan gøre for dig og dit hjem i København. 

 

Hvis du skal have styr på hvor meget du bruger i strøm, kan en bimåler hjælpe dig med at holde styr på dit elforbrug. Læs mere her. 

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.