Byggestrøm - Få styr på din byggestrøm

Der er meget planlægning inden en renovering eller et nyt byggeprojekt, og der er mange ting at holde styr på og flere regler, som skal overholdes. Vi kan hos Lumida hjælpe dig med at få styr på din byggestrøm til næste ombygning. Ellers forhør os om dit budget på næste byggeprojekt – vi vejleder gerne.

 

Først er det vigtigt at få svar på følgende spørgsmål; hvad er byggestrøm?

Lad os følge dig igennem, hvad det er, og hvorfor det er vigtigt at tage stilling til.

Hvad er byggestrøm?

Når du opstarter en renovering eller nyt byggeprojekt, må du huske at tage højde for den strøm, som skal benyttes under byggeriet. Her kommer byggestrøm ind i billedet. Byggestrøm er nemlig den strøm, som bruges løbende under byggeprojektet. 

 

Det er en strøm, som beregnes ud over din normale husstands strømforbrug. Dette gøres, da der ofte bruges meget strøm for at holde byggeprojektet i gang. Alt efter byggeprojekt, så indebærer byggestrøm blandt andet både at holde varme på projektet for at undgå skader på materialer om vinteren, tilføre belysning eller strøm til diverse maskiner samt værktøj.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida som din el installatør i København

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Priser for byggestrøm

Du skal i dit budget for dit byggeprojekt huske at medregne din byggestrøm, da det kan blive en dyrere post end forventet. Prisen varierer meget fra projekt til projekt grundet størrelse, behov, årstid og mange andre faktorer. Det kan starte fra omkring 10.000 og alt efter omstændighederne stige markant mere.

 

Det er vigtigt at lave en aftale med sin elektriker angående denne strøm, da det kan blive dyrt, hvis denne strøm tages fra dit normale forbrug. Indgå derfor en aftale med din elektriker og få den bedst mulige pris for strømmen.

 

Du skal udover selve din byggestrøm også betale leje for en byggestrømstavle, som fordeler din strøm på “byggepladsen”. Denne skal opsættes af en autoriseret el-installatør

 

Priserne for en sådan byggestrømstavle varierer også alt efter selskab og el-installatør, og hvis du er i tvivl kan du ofte ringe til din lokale elektriker og spørge om råd og vejledning.

 

Hvis det er et mindre renoveringsprojekt, er det ikke sikkert, at den helt store tavle til din byggestrøm er nødvendig, men vi råder dig til altid at kontakte din elektriker for at høre nærmere om dine muligheder. 

Meget mere end byggestrøm hos Lumida

Står du med et byggeprojekt og mangler hjælp til dit el arbejde, så er du altid velkommen til at kontakte Lumida. Vi laver alt fra boliginstallationer til installation af kommunikationsløsninger eller overvågningssystemer. 

 

Vi sætter en dyd i, at du hos os får en personlig betjening og en kvalitetssikret service, og du vil derfor altid blive mødt af vores venlige, autoriserede elektriker i dit nærområde, som aldrig er bleg for at gennemgå projektet i øjenhøjde sammen med dig.

 

Du kan få en fysisk konsultation og vejledning, men hvis du foretrækker den online, er dette også muligt hos Lumida. Vi ønsker at imødekomme dine behov, og gør det muligt for dig at få hjælp og vejledning uanset hvad.

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.