Elektriker Brønshøj - Kvalitet for pengene

Mangler du en dygtig elektriker til dine forskellige projekter? Så er Lumida klar til at byde ind med både rådgivning og eksekvering – både til små og store projekter.

Vi har erfaring indenfor både privat og erhverv. Om dine projekter er store eller små, så vil Lumida være det rigtige match til jer. 

Din elektriker i Brønshøj

Har du behov for hjælp til dine projekter? Så udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål. Så finder vi den bedste løsning sammen.

 

Vores elektriker kan lave unikke løsninger, der passer til netop dit projekt, hvad end dette er stort eller småt, i dit private hjem eller i erhvervslokaler.

 

 

Med en elektriker fra Lumida er du sikret kyndig hjælp til dine el-installationer i Brønshøj. Vi tilbyder ekspertise inden for alt fra el-tjek og el-syn til totalrenovering af el-installationer.

 

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Kompetent elektriker i Brønshøj

Hos Lumida er vi både kvalitets- og miljøbevidste. Desuden er vi løsningsorienterede, og vi sørger derfor altid for at finde en løsning på dit problem, der opfylder dine behov og forventninger.

 

Vi ved, at alle projekter er forskellige, og derfor er vores elektriker i Brønshøj også tilpasningsdygtig i forhold til både tid, sted og projekt. Du kan se mere til de cases, vi tidligere har arbejdet med eller besøge vores Instagram, hvor vi løbende poster om vores arbejde.

 

Derudover anvender vi kun materialer, som vi selv kan stå inden for, når vores elektriker kommer forbi dig i Brønshøj. Det er nemlig vigtig for os, at der anvendes materialer, som holder i længden og på den måde også er bedre for miljøet, da det ikke behøver at blive skiftet ud lige så ofte.

Elektriker i Brønshøj med tanke på miljøet

Miljøets sundhed er altid med i vores overvejelser, og derfor har vi også valgt at udskifte en osende bil med en cykel, så vores elektriker kommer rullende med stige, værktøj og materialer direkte til din dør på sin cykel. Vores elektriker service er blevet anbefalet af mediet Byens Guide, som skriver test om forskellige services i forskellige brancher.

Derfor skal du heller ikke tænke på parkeringsmuligheder nær dig i Brønshøj og, ikke mindst, det aftryk du sætter på miljøet. Du kan altså med ro i maven og god samvittighed booke en aftale med os gennem kontaktformularen på vores side.

Så vil du gerne have en elektriker forbi, der har de helt rette evner, masser af erfaring og er løsningsorienteret i forhold til netop dit projekt? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du har også mulighed for at få et prisestimat på dit projekt, som er helt uforpligtende, inden du booker en reel aftale med en elektriker fra Lumida, når du skal have ordnet el-installationerne i Brønshøj.

Kontakt din elektriker i Brønshøj

Har du behov for hjælp til dine projekter? Så udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at skrive og ringe, hvis du har spørgsmål. Så finder vi den bedste løsning sammen.


Står du akut og mangler ekspertise fra en elektriker i Brønshøj, så tilbyder Lumida desuden online vejledning. Via Facetime vil vi kunne være med dig hjemme hos dig, uden at en elektriker er fysisk til stede. Dette kan du læse mere om og se priserne på vores hjemmeside.

Bedste elektriker i Brønshøj

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.