Bimåler - Få styr på dit elforbrug og din elregning

Har du hørt om en bimåler før? Eller har du brug for hjælp? Så læs mere eller kontakt os i dag.

Hvad er en bimåler?

Når man taler om elmålere, taler man typisk om et elkredsløb, og heri finder man hovedmåleren og en bimåler. Hovedmåleren leveres af strømforsyningsselskabet, og den måler strømmen, du anvender i alle dine elinstallationer.

 

En bimåler er ikke en direkte nødvendighed, for at dit elkredsløb fungerer, men det kan være en god ide at have en, da du kan bruge den til at få et overblik over, hvor meget strøm én eller flere installationer trækker.

 

Det kan eksempelvis være, at du udlejer et værelse, har en elbil eller noget tredje, hvor det kan være rart at vide, hvor meget den enkelte installation bruger af strøm.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

En bimåler for overblik

Som nævnt kan det være en god ide med en bimåler, hvis du vil skabe overblik over dit elforbrug. Det kan for eksempel være, at du har et apparat, som du mistænker for at trække en masse strøm, som forstørrer elregningen, fordi det måske er gammelt eller ikke fungerer ordentligt.

 

Her kan en bimåler være med til at klarlægge forbruget for de enkelte elinstallationer, og på den måde kan du afgøre, om der skal ske en udskiftning, eller om det måske er tid til et nyt produkt, en ny kontakt eller endda et helt nyt kredsløb.

Funktionen af en bimåler

Når man skal måle elforbrug, kan man enten se på det direkte eller det indirekte elforbrug. Direkte elforbrug er typisk at finde i private hjem, da der her måles på den strøm, der løber direkte igennem og til og fra eltavlen. Indirekte elforbrug finder man typisk i virksomheder, hvor der anvendes transformere. En bimåler virker ved måling af elforbruget indirekte.

 

En bimåler installeres oftest for at holde styr på, hvordan elforbruget primært trækkes. Hos Lumida hjælper vi gerne med installation af en bimåler, hvis du står og har brug for en sådan – for eksempel ved udlejning af et værelse eller lignende.

Vi kan hjælpe med bimålere til både stikkontakter, elbiler, varmepumper, til hele lejligheder og meget mere.

Få installeret en bimåler af Lumida

Hvis du skal have kigget på dit elkredsløb eller have lavet en elinstallation, som enten ikke virker, eller som måske bare trænger til en opdatering, så kontakt os gerne hos Lumida, da vi altid står klar til at hjælpe med diverse el-opgaver.

 

Så hvad end det er en bimåler, der skal installeres, en lampe, der skal hænges op, et eltjek eller en tilstandsrapport, som skal laves, så er ingen opgave for lille, for vores ekspertise.

 

Vores kyndige elektriker hopper gerne på cyklen for at tage et kig forbi dig og dine elinstallationer, der naturligvis bliver lavet på bedste og mest bæredygtige vis, da vi, hos Lumida, går ind for, at tingene skal holde, så vi kan passe på miljøet, og derfor bruger vi også cyklen som vores primære transportmiddel frem og tilbage fra kunder.

 

Skal du have lavet et projekt, så kan du få lavet et prisestimat hos os, hvor vi ser på, hvilke muligheder du har, og hvad vi kan gøre for dig. Se også inspiration på vores Instagram og blandt vores cases her på siden.

Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.