Elektriker Bagsværd - Autoriseret el installatør på cykel

Gør dit el projekt i Bagsværd grønt og bæredygtigt med Lumida, vi er en elektriker som bidrager med kompetent rådgivning, planlægning og eksekvering. Vi kommer cyklende til at assistere dine el-installationer, el-syn og alt derimellem både store eller små opgaver.

Skal du bruge en lokal elektriker i Bagsværd? Så er Lumida svaret! Bagsværd er blot en cykeltur væk, så lad os står for dine næste el-installationer, store som små.

Din grønne elektriker i Bagsværd

Vi gør tingene rigtigt første gang. Lumida går ind for gode og holdbare materialer og produkter, som vi selv kan stå inde for. Vi værner om kvaliteten og rådgiver dig om de bedste løsninger til netop dine behov. Du kan hurtigt og nemt udfylde formularen og modtage et uforpligtende tilbud på dine projekter. Du er blot en opringning eller et par klik væk.

Hos Lumida går vi op i mere end kvalitet og originalitet, vi sætter nemlig også stort ind på bæredygtighed. Vores elektriker i Bagsværd, og resten af elektrikerne på Sjælland, bevæger sig rundt på to hjul, og din elektriker kommer derfor cyklende hjem til dig med materialer og ekspertise. Det gør, at vi med vores grønne transportløsning forurener mindre, og bidrager positivt til det fælles CO2 regnskab.

Når der er tale om originalitet inden for el-installationer, mener vi, at det indebærer at se nytænkende på projekter, da ingen projekter er ens. Vores elektriker i Bagsværd giver altid sit bedste bud på den mest optimale løsning for dig og søger altid at ramme dine behov.

 

Du kan se vores tidligere projekter og cases, samt vores udførte arbejde og lade dig inspirere. Vi er af den filosofi, at man ikke skal lade sig nøjes med hvilken som helst el installatør eller el montør til at udføre ens projekt, det billigste valg er nemlig ikke altid det bedste. 

 

I håndværker branchen og når det gælder professionelle el installatører, handler det ikke om at vælge den billigste elektriker, men derimod den mest kompetente, og den som formår at vække dine projekter til livs med sans for dine ønsker. Det tilbyder vores el montør i den grad, og vi er blot en cykeltur fra Bagsværd.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

I Bagsværd kan du få hjælp af en kompetent elektriker

Så står du og skal have skiftet dine el systemer ud eller totalrenoveret dine el-installationer, så kan vores elektriker i Bagsværd hjælpe og rådgive dig i processen. Vi tilbyder i samme omgang også at udforme dig tilstandsrapporter og generelle el-syn, så du er sikret en sikker proces.

 

 

Når du får besøg af din elektriker til dit projekt i Bagsværd, ser I i fællesskab på, hvilke behov der er, og hvilke installationer som skal foretages. Du kan derudover allerede her på siden få et prisestimat, på hvordan dine el-installationer vil udforme sig, og være forberedt på økonomien i projektet.

 

 

Er du selv lidt af en gør-det-selv person og ønsker kun lidt vejledning eller kort rådgivning til dine el-installationer, så tilbyder vi nu også online vejledning. Her kan vores elektriker i Bagsværd rådgive dig gennem videoopkald, så vedkommende ikke behøver at være fysisk tilstede. Vores online rådgivningsservice koster 20 kr./min.

 

Det er noget vi tilbyder som et særligt udbud, da det ikke altid er meget komplicerede opgaver, som kræver at vi møder op. På den måde, kan en el montør løse dine opgaver med professionel rådgivning, så du er sikret i dit hjem. Dette er også en løsning, som kan spare dig penge, hvis dine el opgaver er de små af slagsen. 

 

Få hjælp og kontakt i Bagsværd

Lumida, og vores elektrikere, kan hjælpe dig i alle projekter. Hos os er der hverken et projekt, som er for stort eller for småt. Vi udfører el-installationer for både erhverv og private. Derudover er det alt fra større renoveringsprojekter for store virksomheder til små installationer i boliger eller ejendomme. 

 

Har du brug for en el montør, er dette også indenfor vores råderum. Vi specialiserer os nemlig for alle former for el installationer, som bliver udført på bedste vis med fokus på materialer af god og holdbar kvalitet. Vores kernefaglighed går ud på, at tilbyde el installatører som udfører dit el arbejde professionelt og kvalitetssikret, så din ejendom er tryg at være i.   

 

Vi foretager meget forskelligt monteringsarbejde med installationer i alt fra installation af overvågnings- og alarmsystemer til dørtelefoner og antenner. Du kan altid kontakte os og komme i snak med en elektriker, som kan hjælpe med dit projekt i Bagsværd. Læs meget mere om priser, så du kan klargøre dig på dit næste projekt.

Din lokale el installatør

Hos Lumida er vi et elektriker firma, som lægger stor vægt på bæredygtighed og kvalitet, så uanset hvilken form for projekt du har givet dig i kast med, har vi erfaringer som el montør i både gamle og nye ejendomme bestående af  få eller mange kvadratmeter og ved hvordan man går nænsomt til værks med respekt for både private boliger eller erhverv i København såvel som omkringliggende områder som Bagsværd.

 

Om I er i gang med en større eller mindre renovation af enten hus eller lejlighed, kan der ofte være en del el montør arbejde, som kun en autoriseret el installatør bør kaste sig ud i. Vi har en stærk holdning til, at kundens ønsker bliver forenet i en transparens dialog mellem os og jer, hvilket er et grundvilkår, som vi altid holder trit med. 

 

Kontakt os endelig for elektriker assistance til dine el-installationer, el-syn eller andet i Bagsværd, så kommer vi cyklende med garanti for et godt håndværk som er lavet af en kompetent el installatør. Du er dermed sikker på, at være i kontakt med en professionel el montør, så dit el arbejde bliver lavet ordentligt.

 

Læs også om bimåler, byggestrøm og energioptimering København her på siden.

elektriker i Bagsværd
Bedste elektriker i Bagsværd

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.