Elektriker Bagsværd - Autoriseret el installatør

Vi står klar til at hjælpe jer med jeres forskellige el-projekter. Hos Lumida bidrager vi både med kompetent rådgivning, planlægning og eksekvering. Så kontakt os endelig for assistance til dine el-installationer, el-syn eller andet i Bagsværd.

Skal du bruge en lokal elektriker i Bagsværd? Så er Lumida svaret! Bagsværd er blot en cykeltur væk, så lad os står for dine næste el-installationer, store som små.

Din grønne elektriker i Bagsværd

Vi gør tingene rigtigt første gang. Lumida går ind for gode og holdbare materialer og produkter, som vi selv kan stå inde for. Vi værner om kvaliteten og rådgiver dig om de bedste løsninger til netop dine behov. Du kan hurtigt og nemt udfylde formularen og modtage et uforpligtende tilbud på dine projekter. Du er blot en opringning eller et par klik væk.

 

Hos Lumida går vi op i mere end kvalitet og originalitet, vi sætter nemlig også stort ind på bæredygtighed. Vores elektriker i Bagsværd, og resten af elektrikerne på Sjælland, bevæger sig rundt på to hjul, og din elektriker kommer derfor cyklende hjem til dig med materialer og ekspertise. Det gør, at vi med vores grønne transportløsning forurener mindre, og bidrager positivt til det fælles CO2 regnskab.

 

Når der er tale om originalitet inden for el-installationer, mener vi, at det indebærer at se nytænkende på projekter, da ingen projekter er ens. Vores elektriker i Bagsværd giver altid sit bedste bud på den mest optimale løsning for dig og søger altid at ramme dine behov.


Du kan se vores tidligere projekter og cases, samt vores udførte arbejde og lade dig inspirere.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

I Bagsværd kan du få hjælp af en kompetent elektriker

Så står du og skal have skiftet dine el systemer ud eller totalrenoveret dine el-installationer, så kan vores elektriker i Bagsværd hjælpe og rådgive dig i processen. Vi tilbyder i samme omgang også at udforme dig tilstandsrapporter og generelle el-syn, så du er sikret en sikker proces.

 

Når du får besøg af din elektriker til dit projekt i Bagsværd, ser I i fællesskab på, hvilke behov der er, og hvilke installationer som skal foretages. Du kan derudover allerede her på siden få et prisestimat, på hvordan dine el-installationer vil udforme sig, og være forberedt på økonomien i projektet.

 

Er du selv lidt af en gør-det-selv person og ønsker kun lidt vejledning eller kort rådgivning til dine el-installationer, så tilbyder vi nu også online vejledning. Her kan vores elektriker i Bagsværd rådgive dig gennem videoopkald, så vedkommende ikke behøver at være fysisk tilstede. Vores online rådgivningsservice koster 20 kr./min.

Få hjælp og kontakt i Bagsværd

Lumida, og vores elektrikere, kan hjælpe dig i alle projekter. Hos os er der hverken et projekt, som er for stort eller for småt. Vi udfører el-installationer for både erhverv og private. Derudover er det alt fra større renoveringsprojekter for store virksomheder til små installationer i boliger eller ejendomme. 


Vi foretager meget forskelligt monteringsarbejde med installationer i alt fra installation af overvågnings- og alarmsystemer til dørtelefoner og antenner. Du kan altid kontakte os og komme i snak med en elektriker, som kan hjælpe med dit projekt i Bagsværd. Læs meget mere om priser, så du kan klargøre dig på dit næste projekt.

Bedste elektriker i Bagsværd

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.