Akut elektriker - assistance til el-problemer på døgnvagt

Når du står i en akut situation, hvor strømmen er gået, sikringerne er gået gang på gang, men du ikke kan finde forklaringen på hvorfor, eller der er sket en overbelastning på dine elinstallationer, så er det Lumida, du skal ringe til.

Med en elektriker fra Lumida får du hurtig og akut hjælp til dine el problemer, hvad end dette skulle være. Du kan kontakte os indenfor de normale dagtimer, og vi svarer hurtigst muligt. Vores elektriker er både erfaren og løsningsorienteret, og derfor kan du være sikker på, at du vil få hurtig og kyndig hjælp i en akut situation fra vores elektriker.

Akut hjælp fra en elektriker

Vores elektriker vil komme og hjælpe dig med en akut situation, når dette skulle opstå. Dog har vi ikke en døgnvagt, og af denne grund kan vi heller ikke stå hos dig døgnet rundt. Vi kan dog være hos dig inden for 24 timer, så ved behovet for en akut elektriker vil du stadig kunne få akut og hurtig hjælp fra vores elektriker.

Til forskel fra en akut elektriker på døgnvagt, så sidder vores elektriker ikke klar midt om natten til at hjælpe med en akut opstået situation, men kan komme og hjælpe som det første om morgenen. Vores akut elektriker står allerede klar fra kl. 7 om morgenen, og derfor vil du allerede på dette tidspunkt være sikker på kyndig hjælp.

Vi kommer dig også gerne til assistance, hvis uheldet skulle være ude i weekenden eller på helligdage. Her skal du dog være opmærksom på, at vores priser er noget højere. Vores priser kan du læse meget mere om herunder.

Kontakt os her

VI SKILLER OS UD FRA MÆNGDEN

Derfor skal du vælge Lumida til dit projekt

Miljøbevidst

Hos Lumida elsker vi at tænke i nye baner og derfor har vi skiftet bilen ud med cyklen.

Originalitet

Vores speciale er at lave unikke og skræddersyet løsninger der er udarbejdet efter vores kunders behov.

Kvalitet

Vi laver tingene rigtigt den første gang og kun med de materialer vi kan stå indenfor.

Online assistance fra akut elektriker

Har du brug for at tale med en akut elektriker, når der opstår problemer med dine elinstallationer, så kan du ofte ringe til vores elektriker. Vi tilbyder også, at vores akut elektriker kan tage en snak med dig om dit el gennem Facetime, så du kan vise problemet frem, og på den måde kan vores akut elektriker også vurdere, hvad der er brug for, og hvad der skal gøres.

 

Er der tale om mindre og knapt så akut et problem, som du selv kan løse, men som du behøver assistance til, så kan vores elektriker gennem Facetime guide dig igennem proceduren. Dette kunne eksempelvis være udskiftning af sikringer eller udskiftning af en pære.

 

Er der dog tale om mere seriøse problemer som strøm i en vanhane, våde ledninger eller vand i eltavlen, eller skulle der være sket en brand i el-installationer, så lad det endelig være og kontakt en autoriseret elektriker med det samme. Dette kan nemlig resultere i en livsfarlig situation, hvis det ikke håndteres korrekt.

Akut hjælp fra en elektriker

Om du skulle have brug for en elektriker på Frederiksberg eller måske en elektriker på Amager, så står Lumidas akut elektriker altid klar til at hjælpe dig i hele København og omegn.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil have fat i en elektriker akut, eller hvis du vil høre mere om vores service. Desuden kan du både få råd og vejledning.


Har du mindre akutte problemer, så henviser vi til, at du skriver til os via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt – ofte inden for 24 timer.

Akut elektriker
Elektriker i Købehavn og omegn

Læs vores seneste anmeldelser

Din lokale elektriker - kun en cykeltur væk.